Komende dagen zonnig, nat en fris

Komende dagen zonnig, nat en fris

9 mei 2023 in het Brixental

Komende dagen zonnig, nat en fris

De herfst is even terug gekeerd met het nodige aan neerslag. Maar na regen komt zonneschijn.
Vandaag wordt het een frisse en bewolkte dag waaruit helaas neerslag zal gaan vallen. De neerslag kan soms heftig zijn en de sneeuwgrens daalt langzaam lokaal tot onder de 2000 meter .

Verder naar het oosten is de kans groot dat de zon te zien zal zijn. Daar zal het met een maximum van 20 graden het warmst worden. De wind is zwak tot matig en in het noordoosten soms vrij krachtig en waait uit het zuidoosten tot westen. Na een frisse ochtend komt het maximum uit op 9 tot 20 graden.

Morgen zal de bewolking dikker zijn met wederom neerslag. De zon kan zich in het noorden en oosten even laten zien. Met een sneeuwgrens tussen de 1300 en 1800 meter zal de neerslag als sneeuw gaan vallen.

De wind waait zwak tot matig van noord naar oost. De temperaturen stijgen tot maximaal 8 tot 19 graden.

Komende dagen zonnig, nat en fris

Weekend

Vrijdag is de regen en bewolking nog steeds aanwezig. Van Vorarlberg tot Opper-Oostenrijk kan de zon zich laten zien. Terwijl het in het oosten en zuiden daarentegen koel en overwegend bewolkt blijft.  In het hele land moet men rekening houden met het nodige aan neerslag met een matige wind uit het oosten. De temperaturen zullen stijgen tot maximaal 8 tot 18 graden.

Zaterdag nog steeds neerslag maar ook zal de zon te zien zijn. Maximum ligt tussen de 11 en 18 graden met een matige wind uit het oosten. Zondag weer een dag met verrassend genoeg weer neerslag, met name in het oosten kan het flink gaan regenen. Het zal niet warmer worden dan 8 tot 16 graden.

Hoe het verder gaat verlopen? Morgen weer meer weer vanuit Oostenrijk met hopelijk minder neerslag 🙂

De groeten,

Reserveweerman Michel

Oostenrijkse Winkel grote banner

Wil je nu echt niets missen van de berichtgeving van FANtastisch Oostenrijk?

Iedere dag als eerste geïnformeerd worden over het weer, video’s, updates en alles wat het leuk maakt in de Oostenrijkse Alpen, abonneer je dan op onze FANtastische Push berichten. Je kunt je abonneren via jouw mobiel, laptop, tablet of pc (en het is natuurlijk volkomen gratis) Linksonder in het scherm zie je een rood bolletje oplichten. Druk op deze knop en je krijgt dagelijks een signaal dat er een nieuw bericht klaar staat. Helaas is het wel zo dat de Apple apparatuur niet aan deze berichtendienst mee wil werken.

Van Beeck tenten

Zoek en boek je wintersport

Dit vind je ook FANtastisch...

×