Komende week rustig zomerweer

rustig zomerweer

Komende week rustig zomerweer het zal voor de weermannen saai worden maar hoe mooi en warm gaat het de komende week worden.

Dankzij een hogedrukgebied zal het de komende week rustig weer worden en warm, zo ook vandaag met een maximum tussen de 20 en 26 graden. Op 2000 meter zal het niet warmer worden dan 12 graden. De dag begint in het zuiden en in de inner Alpin met mist, deze zal zodra de zon erbij komt snel verdwijnen. Toch blijft het niet geheel droog. Tegen de middag zullen vooral in het zuidwesten enkele wolken kunnen gaan vormen waar een regenbui uit kan vallen. Dit alles met een lichte tot matige wind uit het noordwesten tot oosten.

rustig zomerweerMorgen zal het een bijna identieke dag worden als vandaag, de zon zal overheersen en het wordt warm. Maar dankzij het hoge drukgebied zullen de aanwezige wolken niet gaan leiden tot neerslag. Met een lichte tot matige wind uit het noordoosten tot zuidoosten ligt het maximum tussen de 20 tot 26 graden. Op 2000 meter wordt het tussen de 9 en 13 graden.

Verdere trend

De dagen erna zullen weinig anders zijn, de zon laat zich goed zien en het maximum zal liggen tussen de 20 en 26 graden. Deze waarden zullen stijgen naar zelfs 28 graden op de woensdag en donderdag. De wind zal ook de komende dagen waaien uit het oosten tot zuiden.

rustig zomerweer

Hoe lang dit zo blijft, morgen kijken we weer verder.

De groeten,

Reserveweerman Michel

Summit Travel Banner2019-1000x600-2

ChaletsPlus Banner Groot

Wil je nu echt niets missen van de berichtgeving van FANtastisch Oostenrijk?
Abonneer je op onze FANtastische Push berichten. Je kunt je abonneren via jouw mobiel, laptop, tablet of pc (en het is natuurlijk volkomen gratis) Rechtsonder in het scherm zie je een rood bolletje oplichten. Druk op deze knop en je krijgt dagelijks een signaal dat er een nieuw bericht klaar staat. Heb je je reeds aangemeld, druk dan niet op de knop anders wordt je weer afgemeld… Helaas is het wel zo dat Apple apparatuur niet aan deze berichten dienst mee wil werken.

Chaletnl-banner-900x600

Vrienden van FANtastisch Oostenrijk

Sinds 1 jaar (27 oktober 2019) hebben we ook een facebookgroep geopend op facebook Vrienden van FANtastisch Oostenrijk zodat jullie hier de mooiste en leukste vakantiefoto’s en video’s met elkaar kunnen delen. Elk jaargetijde kun je en mag je laten zien. Vertel er ook iets bij en waar de foto’s en of video is genomen. Zo genieten we allemaal mee, ook als we er even niet zijn.

Nodig ook vooral je vrienden uit die iets kunnen bijdragen aan deze groep! De Groeten en veel plezier in deze groep!

Zoek en boek jou wintersport

Dit vind je ook FANtastisch...