Komende week veel zon maar niet geheel onbewolkt

Komende week veel zon met niet onbewolkt

Pitztaler Gletsjer 24-09-2023

Komende week veel zon maar niet geheel onbewolkt

De zomer is weer terug met een week lang zonnige soms deels bewolkte dagen maar blijft het ook droog?

Droog blijft het vandaag echter kan er lokaal in het zuidoosten een bui vallen. De dag begint met mist in de diverse dalen die snel zal verdwijnen zodra de zon erbij komt. De zon zal in Vorarlberg, Tirol, Salzburg, Opper-Karinthië, west Stiermarken en het zuiden van Opper-Oostenrijk de gehele dag gaan schijnen.

Er waait en matige tot krachtige wind uit het noordoosten tot zuidoosten. Maximum ligt tussen de 16 en 24 graden.

Morgen begint de dag lokaal met mist wat in de loop van de ochtend grotendeels zal verdwijnen, de zon zal vrijwel in heel Oostenrijk gaan schijnen. Er waait een zwakke tot matige wind uit het noordoosten.

De maximum temperatuur stijgt naar 20 tot 28 graden.
Komende week veel zon met niet onbewolkt

Verdere trend

Woensdag wordt het warm en zonnig met een maximum tussen de 20 en 28 graden. De dag begint met mist maar verdwijnt nadat de zon erbij komt. De zon zal schijnen maar het wordt niet geheel onbewolkt. Toch zal er uit de aanwezige wolken geen druppel regen vallen.

De maximumtemperaturen liggen tussen de 21 en 27 graden.

Donderdag wordt weer een warme nazomerse dag. Het zal geen onbewolkte dag worden maar het blijft droog. In het oosten waait een krachtige wind uit het zuiden terwijl in de rest van het land een matige wind waait uit het westen tot zuidwesten.

Maximum ligt deze dag tussen de 20 tot 27 graden.

Vrijdag overheerst nog steeds de zon maar ook zullen er wolkenvelden te zien zijn. De wind is matig uit het westen tot zuiden met een maximum dat ligt tussen de 21 en 28 graden.

Hoe het verder verloopt morgen meer weer vanuit Oostenrijk.

De groeten,

Reserveweerman Michel

Summit Travel banner 2020 1000x600

Wil je nu echt niets missen van de berichtgeving van FANtastisch Oostenrijk?

Iedere dag als eerste geïnformeerd worden over het weer, video’s, updates en alles wat het leuk maakt in de Oostenrijkse Alpen, abonneer je dan op onze FANtastische Push berichten. Je kunt je abonneren via jouw mobiel, laptop, tablet of pc (en het is natuurlijk volkomen gratis) Linksonder in het scherm zie je een rood bolletje oplichten. Druk op deze knop en je krijgt dagelijks een signaal dat er een nieuw bericht klaar staat. Helaas is het wel zo dat de Apple apparatuur niet aan deze berichtendienst mee wil werken.

Chalet NL 20230223-banner-1200x800-v2.png

Zoek en boek je wintersport

Dit vind je ook FANtastisch...