Komt Marcel Hirscher terug?

Marcel Hirscher

Foto afkomstig van Facebookpagina Marcel Hirscher Fans Holland

Komt Marcel Hirscher terug?? een comeback van de 31 jarige achtvoudig wereldbeker winnaar zou men bij het ÖSV toejuichen.

Met een video die Marcel Hirscher op zijn Facebook pagina plaatste waarin hij in een racepak aan het trainen is deed het nodige stof doen opwaaien. “Het diende om alle anderen nerveus te maken” aldus Vincent Kriechmayr.

De achtvoudig wereldbeker kampioen ging in september 2019 met “pensioen”, de tien jaar ervoor heeft hij alles gewonnen wat er te winnen viel. Als bekroning waren zijn gouden medailles op de combinatie en de reuzenslalom tijdens de Olympische Spelen in Pyeongchang in 2018. Naast de twee gouden Olympische medailles won hij ook zeven wereldtitels en zegevierde hij in 67 wereldbekerwedstrijden. Hiermee is hij de op twee na beste alpine skiër ooit. Alleen Ingemar Stenmark (86) en Lindsey Vonn (82) wonnen er meer dan de Oostenrijker.

Reiteralm

Daar stond Marcel Hirscher op de Reiteralm in racepak en race-ski’s aan het begin van een pole-training met het Oostenrijkse reuzenslalomteam, de 31 jarige plaatste een video op Instagram met de tekst “That’s what it is about”.

Of hij echt terugkomt de tijd zal het leren, maar dat hij het niet verleerd is dat is een feit.

Lees ook Marcel Hirscher STOPT! Beslissing is gevallen!

Bron: Salzburg24.at

Summit Travel banner 2020 1000x600

ChaletsPlus Banner Groot

Buffy FANtastisch Oostenrijk

Buffy FANtastisch Oostenrijk

Wegens gigantisch succes zijn we door al onze Buffy’s heen. We hebben een extra bestelling gemaakt maar deze zijn naar verwachting weer in januari 2021 leverbaar. Wel kunnen jullie alvast de buffy’s voor-bestellen. We noemen dat een pre order. Met het achterlaten van je e-mailadres kunnen we je dan een bericht sturen zodra de nieuwe Buffy’s er zijn!

Als alles goed gaat hebben we de buffy’s in januari weer binnen. Wil je een bericht krijgen van ons en ook bestellen, ga dan naar het bericht waar je de buffy zogenaamd kunt pre-orden.

Laat daar je e-mailadres achter en je krijgt van ons een bericht met een link zodat je meteen jouw buffy(s) kunt bestellen. Voor een vriendenprijs van € 7,95 per buffy kunnen we deze versturen. Verzendkosten, transactiekosten is inclusief voor Nederlandse verzending. Indien we de buffy’s dienen te versturen naar het buitenland dan komt daar nog een kleine bijdrage bij. Een buffy is net wat comfortabeler te dragen in de skiliften het komende winterseizoen. Je kunt deze buffy’s bestellen op de website van FANtastisch Oostenrijk.

Instagram Banner

Zoek en boek jou wintersport

Dit vind je ook FANtastisch...