Komt na deze bui de Zomer terug?

Brixental onweer

Komt na deze bui de Zomer terug?

We kregen gisteren aan het eind van de middag deze foto’s toegezonden. Ook maakte hij nog een video die hieronder te zien is. Maar de lucht zag er wel heel dreigend uit. Daar is vast wel een spatje regen uitgevallen maar heel pessimestisch hoeven we niet te zijn. Over het algemeen wordt komende week zeker goed… wat heet… het wordt ook heet. Temperaturen weer rondom de 30 graden. Hoe heet het echt gaat worden in Oostenrijk dat gaan we morgenochtend weer vertellen. Om 8 uur staat er weer een nieuw weerbericht klaar.

Brixental onweer

Wilderkaiser Onweer

De laatste foto is die van de Wilderkaiser (foto @john broekhuizen) Ook daar was het een mooie grijze lucht…maar voor hoelang nog deze week?

Summit Travel Banner2019-1000x600-2

ChaletsPlus Banner Groot

Wil je nu echt niets missen van de berichtgeving van FANtastisch Oostenrijk?
Abonneer je op onze FANtastische Push berichten. Je kunt je abonneren via jouw mobiel, laptop, tablet of pc (en het is natuurlijk volkomen gratis) Rechtsonder in het scherm zie je een rood bolletje oplichten. Druk op deze knop en je krijgt dagelijks een signaal dat er een nieuw bericht klaar staat. Heb je je reeds aangemeld, druk dan niet op de knop anders wordt je weer afgemeld… Helaas is het wel zo dat Apple apparatuur niet aan deze berichten dienst mee wil werken.

Vrienden van FANtastisch Oostenrijk

Sinds kort hebben we ook een groep geopend op facebook Vrienden van FANtastisch Oostenrijk zodat jullie hier de mooiste en leukste vakantiefoto’s en video’s met elkaar kunnen delen. Elk jaargetijde kun je en mag je laten zien. Vertel er ook iets bij en waar de foto’s en of video is genomen.
Zo genieten we allemaal mee, ook als we er even niet zijn.

Nodig ook vooral je vrienden uit die iets kunnen bijdragen aan deze groep! De Groeten en veel plezier in deze groep!

Youtube banner FANtastisch Oostenrijk

Zoek en boek je wintersport

Dit vind je ook FANtastisch...