Kort bezoek aan binnenstad van Imst

Imst 16 jul 2021

Kort bezoek aan binnenstad van Imst

We waren op bezoek in het Pitztal en we reden langs Imst. Ook daar maar eens kort gestopt in de binnenstad. We zagen een bord dat een naam had dat bekend was, kort geleden hadden we over de Rosengartenschlucht nog een bericht geschreven.

We liepen verder het dorp in en zagen allemaal paraplu’s hangen, niet dat het regende maar was wel een leuke decoratie.

Op de zaterdag is er een braderie oftewel een bauernmarkt. Mocht je in de buurt zijn dan is dat zeker een aanrader om hier eens een kijkje te nemen.

Imst 16 jul 2021 Envino

Imst 16 jul 2021 paraplue

Envino Imst Daan

Daan en Lizanne verwelkomen jullie graag in het oude centrum van Imst. Schustergasse 4, 6460 Imst

Wil je nu echt niets missen van de berichtgeving van FANtastisch Oostenrijk?
Abonneer je op onze FANtastische Push berichten. Je kunt je abonneren via jouw mobiel, laptop, tablet of pc (en het is natuurlijk volkomen gratis) Rechtsonder in het scherm zie je een rood bolletje oplichten. Druk op deze knop en je krijgt dagelijks een signaal dat er een nieuw bericht klaar staat. Heb je je reeds aangemeld, druk dan niet op de knop anders wordt je weer afgemeld… Helaas is het wel zo dat Apple apparatuur niet aan deze berichten dienst mee wil werken.

Instagram Banner

Vrienden van FANtastisch Oostenrijk

Sinds 1 jaar (27 oktober 2019) hebben we ook een facebookgroep geopend op facebook Vrienden van FANtastisch Oostenrijk zodat jullie hier de mooiste en leukste vakantiefoto’s en video’s met elkaar kunnen delen. Elk jaargetijde kun je en mag je laten zien. Vertel er ook iets bij en waar de foto’s en of video is genomen. Zo genieten we allemaal mee, ook als we er even niet zijn.

Nodig ook vooral je vrienden uit die iets kunnen bijdragen aan deze groep! De Groeten en veel plezier in deze groep!

Zoek en boek arrangementen

Zoek & boek jouw bestemming

Reageer mee via Facebook

Heb jij je al geabonneerd op onze Nieuwsbrief?

Op de hoogte blijven van het nieuws uit Oostenrijk. Abonneer je gratis op onze Nieuwsbrief en je bent als eerste op de hoogte.

* verplicht