Krijgen we sneeuw op termijn?

Krijgen we sneeuw op termijn?

Sneeuw, dat is de grote vraag waar blijft dat witte goed. Vorige week waren we goed gestart maar het warme weer wat op kwam zetten in combinatie met warmte heeft de dalen weer doen groen kleuren. Helaas

Ondank dit alles zijn vandaag al veel gebieden open gegaan. Ook gaan morgen in diverse gebieden de liften open met dank aan de vele sneeuwkanonnen die er staan.

TirolS

Mooie witte sneeuwbanen zie je dan geregeld op de diverse webcams. Maar hoe gaat het nu verder? Het is echt koffiedik kijken. Dan lees je weer dat hogedrukgebied standhoud. Dan weer gaat er sneeuw vallen vanaf 12 december. Het is eigenlijk nog net even te ver kijken in de toekomst wat er gaat komen… maar 1 ding is zeker …voor veel mensen is het weer “billenknijpen” net als de afgelopen 2 jaar. Vorig jaar kwam uiteindelijk alles nog goed de dag na kerst.

Maar we kijken weer is op Bergfex en wat zien we daar? We zien dat het vanaf volgende week woensdag kouder gaat worden. Ook staat er sneeuw op het programma. Maar reken jezelf niet rijk. Alles kan veranderen…zelfs nog in een dump ? We houden het scherp in de gaten.

Onderstaand de overzichten van Skicircus Saalbach Hinterglemm Leogang en Fieberbrunn, Kitzbühel en Westendorf.

Bergfex Westendorf

Bergfex Saalbach

Bergfex Kitzbühel

728x90-Bizztravel

Zoek en boek je wintersport

Dit vind je ook FANtastisch...

×