Krimml-X-Press Zillertal Arena bouwwerkzaamheden zijn gestart

Zillertal Arena Krimm;-X-Press nieuwbouw

Krimml-X-Press Zillertal Arena bouwwerkzaamheden zijn gestart

Op 7 april waren we nog in dit gebied en hebben we ook voor de allerlaatste keer in deze lift gezeten. We zijn inmiddels een maand verder en afgelopen week zijn de werkzaamheden gestart.

Eerst zal de oude lift afgebroken moeten worden. Maar liefst 6000 meter aan kabel zal verwijderd moeten gaan worden en ook gaat er wat gebeuren met de verschillende bergstations die er waren. Ook het tussenstation gaat verdwijnen. In een keer kom je dan uit op de top en ook nog eens met gondels. De tijd van “koulijden” is voorbij 🙂

We kregen alvast wat eerste beelden te zien van de werkzaamheden. Ook viel er deze dag zo n 30 cm sneeuw en bij de bergstations kwamen ook nog een paar kleine lawines voorbij.

Op 7 april waren we in de Zillertal Arena en hebben toen nog het laatste ritje gemaakt met de Krimml-X-Press. Delen daarvan kun je hieronder nog bekijken.

Volgend jaar staat hier dus een fonkelnieuwe gondelbahn en die zullen we zeker gaan bezichtigen. Blijf FANtastisch Oostenrijk maar volgen er komen vanzelf nieuwe updates.

Zillertal Arena Krimml X Press kaart

Hopelijk krijgen we over een tijdje een nieuwe video update binnen die we dan weer graag met jullie willen delen.

Hieronder zie je de kabels opgerold….. per stuk 3000 meter aan kabel!

Krimml-X-Press 3000 meter kabel per rol

Krimml-X-Press 3000 meter kabel per rol

Krimml-X-Press Zillertal Arena

Kogler banner

Wil je nu echt niets missen van de berichtgeving van FANtastisch Oostenrijk?

Iedere dag als eerste geïnformeerd worden over het weer, video’s, updates en alles wat het leuk maakt in de Oostenrijkse Alpen, abonneer je dan op onze FANtastische Push berichten. Je kunt je abonneren via jouw mobiel, laptop, tablet of pc (en het is natuurlijk volkomen gratis) Linksonder in het scherm zie je een rood bolletje oplichten. Druk op deze knop en je krijgt dagelijks een signaal dat er een nieuw bericht klaar staat. Helaas is het wel zo dat de Apple apparatuur niet aan deze berichtendienst mee wil werken.

Oostenrijkse Winkel grote banner

Zoek en boek jou wintersport

Dit vind je ook FANtastisch...