Krimml-X-Press Zillertal Arena nieuwe foto update

Krimml-X-Press nieuwbouw

Krimml-X-Press Zillertal Arena nieuwe foto update

Vorige week brachten we jullie voor het eerst de beelden van de werkzaamheden bij de Ubergangsjoch tussen Gerlos en Zell am Ziller. Daar verdwijnt de oude Krimml-X-Press voor een nieuwe gondelbahn. Daar kijken wij ook reikhalzend naar uit. Als we naar de Zillertal Arena gaan om te skiën dan stappen we meestal op in Zell am Ziller en dat betekent dat je dan de lange Krimml-X-Press moet nemen om weer terug te komen in Zell am Ziller. Vaak is het dan ook bijzonder fris  (lees koud) in deze lift. Wij zijn dan ook blij dat we dit traject in het vervolg in een gondel kunnen afleggen.

Zoals je op de foto’s kunt zien ligt er erg veel sneeuw nog op deze hoogte. sneeuw die ook vorige week daar nog is gevallen.

Krimml-X-Press nieuwbouw

Krimml-X-Press nieuwbouw

Krimml-X-Press nieuwbouw

ChaletsPlus Banner Groot

Wil je nu echt niets missen van de berichtgeving van FANtastisch Oostenrijk?

Iedere dag als eerste geïnformeerd worden over het weer, video’s, updates en alles wat het leuk maakt in de Oostenrijkse Alpen, abonneer je dan op onze FANtastische Push berichten. Je kunt je abonneren via jouw mobiel, laptop, tablet of pc (en het is natuurlijk volkomen gratis) Linksonder in het scherm zie je een rood bolletje oplichten. Druk op deze knop en je krijgt dagelijks een signaal dat er een nieuw bericht klaar staat. Helaas is het wel zo dat de Apple apparatuur niet aan deze berichtendienst mee wil werken.

Dakdragerwinkel.nl Grote banner DDW - lente 2022 - 900x600

Vrienden van FANtastisch Oostenrijk

FANtastisch Oostenrijk heeft twee facebook pagina’s. Één daarvan is special voor jullie gemaakt. Op de facebookgroep Vrienden van FANtastisch Oostenrijk kunnen jullie de mooiste en leukste vakantiefoto’s en video’s met elkaar kunnen delen. Heb je leuke plaatjes deel die dan en het lidmaatschap van deze groep is uiteraard GRATIS.

Elk jaargetijde kun je en mag je laten zien. Vertel er ook iets bij en waar de foto en of video is genomen. Zo genieten we allemaal mee, ook als we er even niet zijn.

Nodig ook vooral je vrienden uit die iets kunnen bijdragen aan deze groep! De Groeten en veel plezier in deze groep!

Dit vind je ook FANtastisch...