Krimmler Wasserfälle Video’s

Karin Vos-Stotijn Krimml watervallen

@Karin Vos-Stotijn Krimml watervallen

Krimmler Wasserfälle, we kwamen weer een leuke video tegen die gemaakt is bij de Krimmler Wasserfälle en zijn ook opzoek gegaan naar nog meer video’s. In de tijden dat we aan ons huis zijn gekluisterd is het wellicht goed om ook naar positieve zaken te kijken.

In de winter zijn het ook fraaie beelden.

Ook nog een mooie video vanuit de omgeving Krimml

De crisis waar we in zitten bagatelliseren we echt niet maar het is ook zaak om je ogen open te houden voor de mooie dingen. Plannen maken naar bv een volgende vakantie in Oostenrijk hoort daarbij. Wij proberen jullie toch ook mooie zaken te kunnen laten zien.

Hebben jullie nu zelf iets waarvan je denkt schenk daar eens aandacht aan. Mail het ons maar je mag ook zeker je eigen verhaal kwijt. Dat kunnen we dan weer plaatsen bij ons op de website. Wie weet heb je wel tijd over om bij ons wat te publiceren. Neem anders contact met ons op e-mailadres: info@fantastischoostenrijk.nl

Krimml Wasserfalle Waterval Krimml

Krimmler Wasserfalle

Alpen Reizen

ChaletsPlus Banner Groot

Wil je nu echt niets missen van de berichtgeving van FANtastisch Oostenrijk?
Abonneer je op onze FANtastische Push berichten. Je kunt je abonneren via jouw mobiel, laptop, tablet of pc (en het is natuurlijk volkomen gratis) Rechtsonder in het scherm zie je een rood bolletje oplichten. Druk op deze knop en je krijgt dagelijks een signaal dat er een nieuw bericht klaar staat. Heb je je reeds aangemeld, druk dan niet op de knop anders wordt je weer afgemeld… Helaas is het wel zo dat Apple apparatuur niet aan deze berichten dienst mee wil werken.

Vrienden van FANtastisch Oostenrijk

Sinds kort hebben we ook een groep geopend op facebook Vrienden van FANtastisch Oostenrijk zodat jullie hier de mooiste en leukste vakantiefoto’s en video’s met elkaar kunnen delen. Elk jaargetijde kun je en mag je laten zien. Vertel er ook iets bij en waar de foto’s en of video is genomen.
Zo genieten we allemaal mee, ook als we er even niet zijn.

Nodig ook vooral je vrienden uit die iets kunnen bijdragen aan deze groep! De Groeten en veel plezier in deze groep!

Youtube banner FANtastisch Oostenrijk

Zoek en boek arrangementen

Zoek & boek jouw bestemming

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Heb jij je al geabonneerd op onze Nieuwsbrief?

Op de hoogte blijven van het nieuws uit Oostenrijk. Abonneer je gratis op onze Nieuwsbrief en je bent als eerste op de hoogte.

* verplicht