Kroegentocht Zell am See

Op kroegentocht tijden de après ski! Gabi ging er in Zell am See op uit om de leukste tentjes te vinden en de lekkerste drankjes te testen. Ze bezocht onder andere Villa Crazy Daisy en Gin House. Kijk mee en doe inspiratie op voor jouw volgende apres ski sessie!

En wie ben ik? Gabriëla is de naam! Of Gabi zoals de Oostenrijkers zeggen. Enkele jaren geleden heb ik Nederland verruilt voor Kaprun. Met de Kitzsteinhorn in mijn achtertuin, geniet ik elk seizoen van wat de bergen mij te bieden hebben. Tussen mijn werk als sneeuwsportleraar en bergwandelgids door, houdt ik jullie op de hoogte van nieuwtjes omtrend winter- en bergsport, activiteiten in de Kitzbüheler Alpen en bezienswaardigheden in het mooie Pinzgau!

Liebe Grüße uit Kaprun!

Gabi

Gabi Andrei

Logo Holiday Hikes

Zoek en boek jou wintersport

Dit vind je ook FANtastisch...