Krokusvakantie komt er aan, hoe zijn de condities?

Zell am See Schmitten topfoto

De Krokus of Voorjaarsvakantie komt er weer aan…

Hoe zijn de condities? Zijn er zorgen omtrent de sneeuw? De laatste vraag is wel heel makkelijk te beantwoorden met een NEE.

Als jullie FANtastisch Oostenrijk gevolgd hebben de laatste maanden dan zie je bijna dagelijks berichten hoe de omstandigheden zijn. Heel veel sneeuw is er gevallen de afgelopen weken en we hebben ook geen ijs gezien op de pistes. Alles is dus optimaal.

De voorspellingen zijn nog steeds FANtastisch. Vandaag komt er nog een leuke poederlaag bij in de Noord Alpen. Of de Zuid Alpen ook nog wat krijgen, geen idee maar er staat dagelijks om 8 uur in de ochtend op de website van FANtastisch Oostenrijk een weerbericht klaar. Er is ook een aparte weerpagina op FANtastisch Oostenrijk.

Westendorf Ribbeltjespiste

In januari waren we nog in het Skicircus Saalbach Hinterglemm Leogang en Fieberbrunn en ook waren we recent in het skigebied van Kirchberg en Kitzbühel. Bekijk hoe toen de sneeuwcondities waren en….het is nog steeds FANtastisch in Oostenrijk. Hieronder de twee video updates die we toen hebben gemaakt.

Nu de omstandigheden FANtastisch zijn en de voorjaarszon er ook bij gaat komen zou je toch ook graag naar Oostenrijk willen komen. Betere omstandigheden zijn er niet te wensen. Mocht je dus toch nog op wintersport willen gaan dan is dit toch wel het juiste moment. Ben je vrij in deze periode en heb je nog geen onderkomen?

Accommodatie Zoeken?
Mocht je nog opzoek zijn naar een accommodatie dan kun je op onze accommodatiepagina wat opties bekijken.

Nostalgische beelden
Afgelopen week hebben we nostalgische beelden laten zien vanuit SkiWelt Brixen im Thale. Een film vanuit het jaar 1972 kon je daar zien. Je ziet zelfs een hele oude stoeltjeslift die wij nog niet eerder had gezien.
Hebben jullie zelf nog nostalgische beelden dan zijn we daar heel erg benieuwd naar. Graag beelden vanuit de skigebieden van Oostenrijk. We zijn erg benieuwd. Je kunt met ons contact opnemen via e-mailadres info@fantastischoostenrijk.nl

Zon Zon Zon
Kijk ook nog even naar het 9-daagse weerbericht met Zon Zon en Zon. We hopen echt dat dit gaat uitkomen en dat er een mooie Goggle in je gezicht gaat staan. Zien we jullie in Oostenrijk?

Bergfex Kitzbühel 12 feb 2019

Bergfex Skicircus SHLF 12 feb 2019

FANtastisch Oostenrijk Skipakken CMP

Summit Travel

Zoek en boek jou wintersport

Dit vind je ook FANtastisch...