Krokusvakantie LAST MINUTES naar Oostenrijk!

Zell am See Schmitten topfoto

Is je wintersporthart ook sneller gaan kloppen door alle nieuwsberichten over de vele sneeuwval in Oostenrijk en alle beelden die je voorbij ziet komen van de uitstekende sneeuwcondities? Dan hebben we goed nieuws! ChaletsPlus heeft een aantal scherpe last minute deals voor de krokusvakantie weken.

Je kunt dus voordeling op wintersport in de voorjaarsvakantie naar Oostenrijk voor een week vol sneeuwpret, schitterende afdalingen en heerlijke Schnapps en Schnitzels.

 

Neukirchen Chaletsplus

Aanbod vakantiewoningen week 16 februari t/m 23 februari

Konigsleiten Chaletsplus

Aanbod vakantiewoningen week 23 februari t/m 2 maart

Ga je graag naar een specifiek skigebied in de voorjaarsvakantie?

We hebben er een aantal voor je op een rijtje gezet.

Voorjaarsvakantie wintersport in de Zillertal Arena

Zillertal Arena Konigsleiten

Fanatieke wintersporters, opgelet! Jullie zullen je zeker urenlang vermaken in het uitgestrekte skigebied van de Zillertal Arena. Met 11 km zwarte piste, 89 km rode piste en 43 km blauwe piste is er bovendien voor ieder niveau voldoende uitdaging.

Voor de 1e Krokusweek kijk HIER eens en voor de 2e Krokusweek zou je HIER eens een kijkje moeten nemen.

Voorjaarsvakantie wintersport in de Wildkogel Arena

Bramberg am Wildkogel

Met de hele familie op wintersport? De Wildkogel Arena is het familievriendelijke skigebied bij uitstek! Het skigebied omvat zo’n 75 kilometer aan geprepareerde piste waarvan 46% blauwe piste, 41% rode piste en 13% zwarte piste. Met verschillende nevenactiviteiten en gezellige berghutten is er ook voor de minder fanatieke wintersporter veel te beleven. Wat dacht je van een ritje van Europa’s langste natuurrodelbaan?

Voor de 1e Krokusweek klik HIER en voor de 2e Krokusweek zou je HIER eens een kijkje moeten nemen.

Voorjaarsvakantie wintersport in Obertauern

In de regio Obertauern liggen zowel het uitgebreide skinetwerk van Katschberg-Aineck, Obertauern en het kindvriendelijke skigebied Fanningberg op korte afstand van elkaar. Je hebt dus alle mogelijkheden om je wintersportactiviteiten naar eigen wens in te vullen! Bovendien is een bezoekje aan de knusse dorpjes in de omgeving ook absoluut de moeite waard. Maak eens een mooie winterwandeling langs de Burcht van Mauterndorf en roetsj meteen van de nabijgelegen rodelbaan af met de kids.

Voor de 1e Krokusweek klik HIER en voor de 2e Krokusweek zou je HIER eens een kijkje moeten nemen.

 

ChaletsPlus Banner Groot

Zoek en boek jou wintersport

Dit vind je ook FANtastisch...