Kruiend IJs in Nederland, mooie beelden

Kruiend IJs

Kruiend IJs in Nederland, mooie beelden

We hebben toch nog een bericht over de winter in Nederland, die nu overigens wel ver te zoeken is. Maar na een vorstperiode en er ligt echt dik ijs dan heb je zeker rondom het IJsselmeer te maken met kruiend ijs.

Je moet dan wel aan de kant zitten waar de wind naar toe waait. Stefan trok er op uit rondom Hoorn, bij de Zuiderdijk (Schellinkhout) daar is het ijs aan het kruien. Nog niet volledig de dijk op maar als de wind toe zou gaan nemen dan zou dat zo maar eens kunnen.

Stefan is op deze plek gaan kijken en ging live op facebook, bekijk de beelden maar eens.

Kruiend IJs

Kruiend IJs

Zuiderdijk Schellinkhout

Zuiderdijk Schellinkhout

Instagram Banner

Wil je nu echt niets missen van de berichtgeving van FANtastisch Oostenrijk?
Abonneer je op onze FANtastische Push berichten. Je kunt je abonneren via jouw mobiel, laptop, tablet of pc (en het is natuurlijk volkomen gratis) Rechtsonder in het scherm zie je een rood bolletje oplichten. Druk op deze knop en je krijgt dagelijks een signaal dat er een nieuw bericht klaar staat. Heb je je reeds aangemeld, druk dan niet op de knop anders wordt je weer afgemeld… Helaas is het wel zo dat Apple apparatuur niet aan deze berichten dienst mee wil werken.

Vrienden van FANtastisch Oostenrijk

Sinds 1 jaar (27 oktober 2019) hebben we ook een facebookgroep geopend op facebook Vrienden van FANtastisch Oostenrijk zodat jullie hier de mooiste en leukste vakantiefoto’s en video’s met elkaar kunnen delen. Elk jaargetijde kun je en mag je laten zien. Vertel er ook iets bij en waar de foto’s en of video is genomen. Zo genieten we allemaal mee, ook als we er even niet zijn.

Nodig ook vooral je vrienden uit die iets kunnen bijdragen aan deze groep! De Groeten en veel plezier in deze groep!

Zoek en boek je wintersport

Dit vind je ook FANtastisch...

×