Kufstein kleine indruk van het centrum VIDEO

Kufstein binnenstad

Kufstein kleine indruk van het centrum VIDEO

We waren in Kufstein en hebben als eerste de vesting Kufstein bezocht, dit kun je HIER nog eens bekijken.

Omdat we er toch waren zijn we ook nog even de binnenstad in gegaan. Natuurlijk staat dat ook nog op de video en jullie kunnen dan even meekijken. Kufstein is een leuke stad om een dagje naar de vesting te gaan maar ook om te winkelen of op een terras te zitten.

Als je opzoek bent naar een ijstentje dan kom je zeker aan je trekken. Overal kom je ze tegen en natuurlijk hebben we dat zelf ook uitgeprobeerd.

Bekijk hieronder de video update.

Kufstein binnenstad

Kufstein Karl Ganzer

Kennen jullie Karl Kanzer met zijn beroemde Kufstein-lied? Hieronder nog in de uitvoering van Hansi Hinterseer.

Kufstein binnenstadKufstein binnenstadKufstein binnenstadKufstein binnenstad

Een ander leuk uitstapje in Kufstein is om naar de Kaiserlift te gaan. Met deze 1-persoonslift ga je naar een heel mooi wandelgebied dat achter de Wilderkaiser ligt. De éénpersoonslift is zeker niet zo n oude lift. Een aantal jaren geleden is deze lift weer helemaal aangepast aan de huidige tijd. Comfortabel naar boven en geniet van dit geweldige gebied. Bekijk onze video update nog maar eens die we afgelopen jaar hebben gemaakt. HIER kun je dit nalezen en bekijken.

Zeker als je in de omgeving zit van St Johann in Tirol, Wilderkaiser, Brixental, Region Hohe Salve dan is een uitstapje naar Kufstein zo gemaakt.

Kaiserlift Kufstein

Kaiserlift Kufstein

Logo Brixental

Kitzbüheler Alpen Hohe Salve Region

Wil je nu echt niets missen van de berichtgeving van FANtastisch Oostenrijk?

Iedere dag als eerste geïnformeerd worden over het weer, video’s, updates en alles wat het leuk maakt in de Oostenrijkse Alpen, abonneer je dan op onze FANtastische Push berichten. Je kunt je abonneren via jouw mobiel, laptop, tablet of pc (en het is natuurlijk volkomen gratis) Linksonder in het scherm zie je een rood bolletje oplichten. Druk op deze knop en je krijgt dagelijks een signaal dat er een nieuw bericht klaar staat. Helaas is het wel zo dat de Apple apparatuur niet aan deze berichtendienst mee wil werken.

Dakdragerwinkel.nl Grote banner DDW - lente 2022 - 900x600

Zoek en boek je wintersport

Dit vind je ook FANtastisch...

×