Laatste Dagje Quarantaine met beelden vanuit de “tuin”

CampingWelt Brixen im Thale 27 april 2021

Laatste Dagje Quarantaine met beelden vanuit de “tuin”

De laatste dag van Stefan die in Quarantaine zit op de camping was absoluut geen straf. Vanaf de eerste Quarantaine dag alleen maar zon. Heerlijk relaxen en wat klusjes doen aan de caravan. De 5e dag toch maar even de achtertuin van de camping ingegaan en dat leverde de volgende beelden op.

Hieronder nog wat foto’s

CampingWelt Brixen im Thale

Brixen im Thale Kandleralm

Badesee Brixen im Thale

Vanochtend vroeg is Stefan snel naar een teststraat gereden om zich vrij te testen en dat is gelukt, we hadden ook niet anders verwacht. Meteen door richting de Kitzsteinhorn om eindelijk weer eens te skiën. De eerste foto hebben we alweer binnen. We maken hier nog een apart verslag van. Wordt vervolgd!

De eerste foto’s hebben we al gekregen vanochtend, een klein voorproefje!

FANtastisch Oostenrijk skipak

Kaprun Kitzsteinhorn 28 april 2021

Van Beeck tenten

Oostenrijkse Winkel grote banner

Summit Travel banner 2020 1000x600

ChaletsPlus Banner Groot

Wil je nu echt niets missen van de berichtgeving van FANtastisch Oostenrijk?
Abonneer je op onze FANtastische Push berichten. Je kunt je abonneren via jouw mobiel, laptop, tablet of pc (en het is natuurlijk volkomen gratis) Rechtsonder in het scherm zie je een rood bolletje oplichten. Druk op deze knop en je krijgt dagelijks een signaal dat er een nieuw bericht klaar staat. Heb je je reeds aangemeld, druk dan niet op de knop anders wordt je weer afgemeld… Helaas is het wel zo dat Apple apparatuur niet aan deze berichten dienst mee wil werken.

Instagram Banner

Vrienden van FANtastisch Oostenrijk

Sinds 1 jaar (27 oktober 2019) hebben we ook een facebookgroep geopend op facebook Vrienden van FANtastisch Oostenrijk zodat jullie hier de mooiste en leukste vakantiefoto’s en video’s met elkaar kunnen delen. Elk jaargetijde kun je en mag je laten zien. Vertel er ook iets bij en waar de foto’s en of video is genomen. Zo genieten we allemaal mee, ook als we er even niet zijn.

Nodig ook vooral je vrienden uit die iets kunnen bijdragen aan deze groep! De Groeten en veel plezier in deze groep!

Zoek en boek jou wintersport

Dit vind je ook FANtastisch...