Laatste Skidag SkiWelt 10 april 2023 Kaiserwetter

SkiWelt Westendorf

Westendorf laatste skidag van het seizoen 10 april 2023

Laatste Skidag SkiWelt 10 april 2023 Kaiserwetter

Afgelopen 2e paasdag was het de allerlaatste dag in het winterseizoen 2022-2023 dat SkiWelt open was. Ook was het nog eens FANtastisch mooi weer en de pistes waren een absolute droom. Niet overal was een dalafdaling te maken maar dat komt ook door dat we al ver in april zitten en niet te vergeten was er minder sneeuw gevallen in het seizoen dan gebruikelijk. Ondank dit feit lagen de pistes er FANtastisch bij en maken we een groot compliment aan de mensen van de pistendienst.

Ook konden we alleen nog in de ochtend een mooi rondje maken en dat hebben we gedaan in Westendorf, Brixen im Thale, Hopfgarten en Scheffau. Beelden zeggen veel meer vandaar dat de video update hieronder ook meteen te zien is. Geniet maar even mee en verbaas je over de kwaliteit van de pistes!

Ook waren we nog live op Facebook en Instagram. Als toegift nog een video op Tiktok

Het skiseizoen is in dit skigebied teneinde en dat geldt voor meer niet-gletsjer gebieden. Daar is het nu afgelopen en men kijkt uit naar het zomerseizoen. Het zomerseizoen gaat in sommige gebieden al beginnen vanaf het hemelvaartsweekend (vanaf 18 mei 2023)

Maar….. toch gaan wij zoals het er nu naar uitziet nog een keertje skiën en dat doen we dan ook op de gletsjers die Oostenrijk rijk is. Vanaf Koningsdag (27 april 2023) zou dat gaan gebeuren. We weten nu nog niet waar we dat gaan doen. Dat hangt absoluut van het weer af. Overigens de mountainbikes zijn dan ook mee… Jullie krijgen dus nog wat sneeuwbeelden te zien aan het einde van de maand en daarna gaan we ook definitief overschakelen naar het zomerseizoen!

Blijf ons maar volgen (ook op alle sociale media kanalen) we draaien gewoon 365 dagen per jaar!

Van den Berg Sport wandelschoen op maat

Van den Berg Sport skischoen op maat

Zoek en boek jou wintersport

Dit vind je ook FANtastisch...