Laatste Skimeters van 2022-2023 VIDEO

Kaprun Kitzsteinhorn

Laatste Skimeters van 2022-2023 VIDEO

Aan alles komt een einde zo ook aan dit winterseizoen. De laatste meters hebben we dit keer gedaan op de gletsjer van Kaprun, de Kitzsteinhorn. De dag die we daar hebben afgesloten was met recht FANtastisch te noemen. Dit gemist, kijk het HIER dan ook maar eens terug.

Helaas is het seizoen ten einde voor ons. Overigens zijn de gletsjers nog wel open dus als je wil skiën dan is dat nog zeker mogelijk. Raadpleeg dan nog wel even de website van de desbetreffende gletsjer.

Voor ons is een lang seizoen gelukkig met mooi weer geëindigd. Over het algemeen was het geen super weer dat we hebben gehad maar je kunt niet altijd 6 gooien hoor ik dan wel eens. Ook was het niet een winter waar er zeer veel sneeuw is gevallen. We moeten ook blij zijn dat er sneeuwkanonnen zijn want die hebben toch veel weten te compenseren dit winterseizoen. We kijken uit naar een mooi volgend seizoen die waarschijnlijk voor ons al gaat beginnen medio oktober 2023.  Maar eerst gaat het zomer worden. Ook dan zullen we op diverse plaatsen in Oostenrijk te vinden zijn. Uiteraard kijken we uit naar de zomer en dat deze maar weer zonnig mag verlopen. Mountainbiken, golfen, in de bergen zijn en zeker aan de badesee of een zwembad liggen daar kijken we uiteraard weer naar uit.

Blijven jullie ons volgen?

Oostenrijkse Winkel grote banner

Vrienden van FANtastisch Oostenrijk

FANtastisch Oostenrijk heeft twee facebook pagina’s. Één daarvan is special voor jullie gemaakt. Op de facebookgroep Vrienden van FANtastisch Oostenrijk kunnen jullie de mooiste en leukste vakantiefoto’s en video’s met elkaar kunnen delen. Heb je leuke plaatjes deel die dan en het lidmaatschap van deze groep is uiteraard GRATIS.

Elk jaargetijde kun je en mag je laten zien. Vertel er ook iets bij en waar de foto en of video is genomen. Zo genieten we allemaal mee, ook als we er even niet zijn.

Nodig ook vooral je vrienden uit die iets kunnen bijdragen aan deze groep! De Groeten en veel plezier in deze groep!

Zoek en boek jou wintersport

Dit vind je ook FANtastisch...