Laatste terugblik van winterseizoen, 30 april 2016

Kaprun Kitzsteinhorn 29 april 2021

Laatste terugblik van winterseizoen, 30 april 2016

Het hele winterseizoen hebben we teruggeblikt naar dezelfde datum maar dan van andere jaren. De reden die wij hadden was dat we geen video’s konden maken. Jullie zijn gewend van ons dat we heel veel video’s in het seizoen maken zowel live op facebook als een video update die we op youtube plaatsen.

Dit winterseizoen was wel een hele vreemde. De beelden die jullie van ons hebben gekregen waren rondom de kerst van Jan die in het Brixental verbleef. Marcel vanuit zijn woonplaats in Karinthië, hij  heeft ons veel meegenomen naar de Katschberg maar natuurlijk waren er ook andere uitstapjes naar mooie gebieden. Die hebben jullie vast allemaal wel gezien, toch? Deze week heeft Stefan wat beelden verzorgt vanuit het Brixental en vanaf de Kitzsteinhorn en op deze berg sluiten wij normaal gesproken ook ons winterseizoen af.

Zo ook op 30 april 2016, exact 5 jaar geleden. Wat een heerlijke dag om zo het seizoen af te sluiten. Kijk de video maar eens dan begrijp je wel wat we bedoelen.

Natuurlijk gaan we door met publiceren van berichten. We houden alles bij wanneer we weer veilig naar Oostenrijk kunnen gaan. 19 mei zullen de restaurants en hotels etc opengaan in Oostenrijk. Of wij als Nederland ook weer kunnen komen? Dat antwoord is JA. Op dit moment gelden nog wel de quarantaine regels. Vanaf 19 mei gaat er gekeken worden of Nederland roodgekleurd is. Is dat het geval dan gelden de regels nog steeds maar kleurt Nederland oranje en laten we hopen groen dan zijn er geen quarantaine regels meer. We gaan het zien hoe eea gaat lopen.

Jullie zijn van ons nog lang niet af. FANtastisch Oostenrijk draait 365 dagen per jaar. Blijven jullie ons volgen?

FANtastisch Oostenrijk Hoody Kandleralm

PS er zijn veel vragen binnen gekomen of deze hoody ook te koop wordt aangeboden. Wij zijn aan het bekijken wat we voor jullie kunnen aanbieden. Het ziet er naar uit dat we daarvoor de kleur blauw gaan nemen met witte opdruk…zoals je hieronder kunt zien. Wat vinden jullie daarvan?

Hintersteiner See FANtastisch Oostenrijk Herfst

Summit Travel banner 2020 1000x600

ChaletsPlus Banner Groot

Oostenrijkse Winkel grote banner

Wil je nu echt niets missen van de berichtgeving van FANtastisch Oostenrijk?
Abonneer je op onze FANtastische Push berichten. Je kunt je abonneren via jouw mobiel, laptop, tablet of pc (en het is natuurlijk volkomen gratis) Rechtsonder in het scherm zie je een rood bolletje oplichten. Druk op deze knop en je krijgt dagelijks een signaal dat er een nieuw bericht klaar staat. Heb je je reeds aangemeld, druk dan niet op de knop anders wordt je weer afgemeld… Helaas is het wel zo dat Apple apparatuur niet aan deze berichten dienst mee wil werken.

Instagram Banner

Zoek en boek arrangementen

Zoek & boek jouw bestemming

Reageer mee via Facebook

Heb jij je al geabonneerd op onze Nieuwsbrief?

Op de hoogte blijven van het nieuws uit Oostenrijk. Abonneer je gratis op onze Nieuwsbrief en je bent als eerste op de hoogte.

* verplicht