Lang & Klang St Johann in Tirol 2024

Lang Klang St. Johann in Tirol

Lang & Klang St Johann in Tirol 2024

Het is weer tijd voor muziek, avondwinkelen & kinderspeelstraat in het centrum van St. Johann in Tirol!

Van 3 juli tot 4 september 2024 is het weer zover, lokale en wellicht wel “internationale sterren” zullen het podium weer pakken in het dorpscentrum van St Johann in Tirol

Voor de kleintjes is de kinderspeelstraat op het kerkplein de grootste trekker. Daar tref je aan een  bungeebaan, UFO-springkasteel, spinnenmuur en nog veel meer.

LANG staat overigens voor langer shoppen en KLANG zijn niet alleen showacts maar staat ook veel muziek, voor ieder wat wils in de tuinen van de Horeca en op het hoofdpodium.

Elke woensdag van juli tot en met 4 september september wordt het stadscentrum van St. Johann in Tirol weer een winkel- en wandelgebied! Niets staat een mooie zomeravond met live muziek, nightshopping, een kinderspeeltuin en de vele lekkernijen in de restaurants en bars in de weg!

Vanaf half 18:30 gaat het beginnen in het centrum van St Johann in Tirol. Wie er gaan optreden of meer informatie dat vindt je HIER.

Voor wie gaat heel veel plezier en laat even weten hoe het geweest is. Stuur je foto’s en of video’s in op de facebookgroep Vrienden van FANtastisch Oostenrijk.

lang und klang live beim wirt

St Johann in Tirol Banner Zomer 1000x600

Wil je nu echt niets missen van de berichtgeving van FANtastisch Oostenrijk?

Iedere dag als eerste geïnformeerd worden over het weer, video’s, updates en alles wat het leuk maakt in de Oostenrijkse Alpen, abonneer je dan op onze FANtastische Push berichten. Je kunt je abonneren via jouw mobiel, laptop, tablet of pc (en het is natuurlijk volkomen gratis) Linksonder in het scherm zie je een rood bolletje oplichten. Druk op deze knop en je krijgt dagelijks een signaal dat er een nieuw bericht klaar staat. Helaas is het wel zo dat de Apple apparatuur niet aan deze berichtendienst mee wil werken.

Zoek en boek je wintersport

Dit vind je ook FANtastisch...

×