Het lange wachten is bijna voorbij

Het lange wachten is bijna voorbij

Zillertal Arena

Het lange wachten is bijna voorbij nog maar 75 dagen en het is winter (21 december) de eerste gletsjergebieden zijn al open en de komende maanden zullen de gebieden weer ontwaken vanuit hun zomerslaap. Binnen een paar maanden zullen o.a. Kitzbühel, Obertauern, Ischgl, Sölden, Mayrhofen, Zell am See, Kaprun, St Johann, Skicircus Saalbach Hinterglemm Leogang Fieberbrunn oftewel teveel om op te noemen opengaan voor de wintersporters.

Het lange wachten is dan eindelijk weer voorbij, maar zal ons geduld weer op de proef worden gesteld zoals de afgelopen 2 jaar? Niemand weet het al zijn er goeroes die het denken te weten. Er wordt niet alleen gekeken naar een dikke duim maar er wordt ook veel verzonnen of mogen we zeggen uitgezogen.  Maar leuk om te lezen dat men weer heel veel sneeuw gaat voorspellen. Dat is iets wat wij hopen maar wij houden het graag realistisch. Overigens hebben wij altijd vanaf oktober tot begin mei altijd op de ski’s kunnen staan.

Maar gelukkig weten wij van FANtastisch Oostenrijk wel beter en vertrouwen we op de deskundigheid van onze weerman en de kaarten.

Maar het nieuwe winterseizoen komt eraan en wat is het mooi om dit in te luiden met mooie Dronebeelden van echte professionals. FANtastische beelden gemaakt met een professionele drone de DJI Spreading Wings S800 EVO. De beelden laten de overgang naar de winter zien, kijk en geniet de winter komt eraan.

Summittravel728x90

Zoek en boek jou wintersport

Dit vind je ook FANtastisch...