Langlaufen in St Johann in Tirol

Langlauf St Johann in Tirol

Langlaufen in St Johann in Tirol

Het zijn de afgelopen weken heerlijke weken geweest in Oostenrijk, tenminste als je er zou zijn. Sneeuw werd afgewisseld met periode van zeer mooi weer. We keken weer eens op de facebook pagina van St Johann in Tirol en de plaatjes die wij daar zagen die waren wel heel uitnodigend. Het was zelfs zo erg dat we bij wijze van spreken zelf op deze latten zouden willen staan.

Bekijk hieronder en boven maar eens deze mooie foto’s. Bedenk ook dat rondom St Johann in Tirol heel veel langlaufloipes liggen. Voor mensen die van langlaufen houden is het echt een paradijs. Normaal gesproken vindt hier jaarlijks de Koasalauf plaats. Helaas gaat die niet door dit jaar. Wil je weten wat dit is. Klik dan eens HIER. Het is de grootste langlaufwedstrijd in Oostenrijk.

Langlauf St Johann in TirolLanglauf St Johann in Tirol

Langlauf St Johann in Tirol

Langlauf St Johann in Tirol

Langlauf St Johann in Tirol

Summit Travel banner 2020 1000x600

ChaletsPlus Banner Groot

Buffy FANtastisch Oostenrijk

Buffy FANtastisch Oostenrijk… wellicht iets voor jou. De buffy(s) zijn weer te bestellen. We hebben weer een partij binnen gekregen maar let op! Op = Op. Wees er dus snel bij.

Voor een vriendenprijs van € 7,95 per buffy kunnen we deze versturen. Verzendkosten, transactiekosten is inclusief voor Nederlandse verzending. Indien we de buffy’s dienen te versturen naar België dan komt daar nog een kleine bijdrage bij. Je kunt deze buffy’s bestellen op de website van FANtastisch Oostenrijk.

Instagram Banner

Wil je nu echt niets missen van de berichtgeving van FANtastisch Oostenrijk?
Abonneer je op onze FANtastische Push berichten. Je kunt je abonneren via jouw mobiel, laptop, tablet of pc (en het is natuurlijk volkomen gratis) Rechtsonder in het scherm zie je een rood bolletje oplichten. Druk op deze knop en je krijgt dagelijks een signaal dat er een nieuw bericht klaar staat. Heb je je reeds aangemeld, druk dan niet op de knop anders wordt je weer afgemeld… Helaas is het wel zo dat Apple apparatuur niet aan deze berichten dienst mee wil werken.

Youtube banner FANtastisch Oostenrijk

Zoek en boek arrangementen

Zoek & boek jouw bestemming

Reageer mee via Facebook

Heb jij je al geabonneerd op onze Nieuwsbrief?

Op de hoogte blijven van het nieuws uit Oostenrijk. Abonneer je gratis op onze Nieuwsbrief en je bent als eerste op de hoogte.

* verplicht