Langzaam richting de winter: eerste nachtvorst in Brixen im Thale

Betreffende weerstation in Brixen im Thale

Langzaam richting de winter: eerste nachtvorst in Brixen im Thale
Voor het eerst dit najaar heeft het op ons eigen weerstation in Brixen im Thale gevroren. Afgelopen nacht daalde het kwik naar -1,6 graden. De eerste nachtvorst op ons weerstation is wel wat aan de late kant. Gemiddeld komt de eerste nachtvorst rond de laatste week van september voor.

Ook komende nacht is kans op vorst op ons weerstation. Door bewolking wordt het waarschijnlijk niet weer zo koud. Overigens is ons weerstation in Brixen im Thale (op 800m) 24/7 te raadplegen op de link hieronder.

Wil je nu echt niets missen van de berichtgeving van FANtastisch Oostenrijk?

Iedere dag als eerste geïnformeerd worden over het weer, video’s, updates en alles wat het leuk maakt in de Oostenrijkse Alpen, abonneer je dan op onze FANtastische Push berichten. Je kunt je abonneren via jouw mobiel, laptop, tablet of pc (en het is natuurlijk volkomen gratis) Linksonder in het scherm zie je een rood bolletje oplichten. Druk op deze knop en je krijgt dagelijks een signaal dat er een nieuw bericht klaar staat. Helaas is het wel zo dat de Apple apparatuur niet aan deze berichtendienst mee wil werken.

Sneeuwkettingenwinkel.nl banner winter 2021 900x600

Vrienden van FANtastisch Oostenrijk

FANtastisch Oostenrijk heeft twee facebook pagina’s. Één daarvan is special voor jullie gemaakt. Op de facebookgroep Vrienden van FANtastisch Oostenrijk kunnen jullie de mooiste en leukste vakantiefoto’s en video’s met elkaar kunnen delen. Heb je leuke plaatjes deel die dan en het lidmaatschap van deze groep is uiteraard GRATIS.

Elk jaargetijde kun je en mag je laten zien. Vertel er ook iets bij en waar de foto en of video is genomen. Zo genieten we allemaal mee, ook als we er even niet zijn.

Nodig ook vooral je vrienden uit die iets kunnen bijdragen aan deze groep! De Groeten en veel plezier in deze groep!

Zoek en boek je wintersport

Dit vind je ook FANtastisch...

×