Lawine Stubaier Gletsjer beschadigt Daunschartelift

Lawine Stubaier Gletsjer Daunscharte

Lawine Stubaier Gletsjer beschadigt Daunschartelift, we werden vanochtend verrast door foto’s die we toegezonden hebben gekregen dat het toch even mis is gegaan op de Stubaier Gletsjer. Gezien de hoeveelheid sneeuw die daar gevallen is, is het vrij normaal dat er lawine gevaar is. Vandaag staat er ook nog eens een bijzonder harde wind en we hebben ook begrepen dat de gletsjer vandaag is gesloten juist door deze harde wind.

We gaan er ook vanuit dat deze lawine is opgewekt om de pistes toegankelijk te houden. De Daunscharte lift op de Stubaier Gletsjer is daar beschadigd geraakt.

Lawine Stubaier Gletsjer Daunscharte

Een aantal jaren geleden is dat ook gebeurd en daar is nog een video van hoe men dat daar heeft rechtgezet.

Gezien de snelheid die men had bij de herstelwerkzaamheden in bovenstaande video zal deze lift ook weer snel opnieuw geplaatst gaan worden.

Lawine Stubaier Gletsjer Daunscharte

Buffy, Bandana verdienen van FANtastisch Oostenrijk?

We hebben een aantal Buffy’s of Bandana’s beschikbaar. Mocht het koud weer zijn tijdens jouw wintersport dan is het dragen van zo’n buffy best comfortabel. Maar wil je er een bandana van maken dan kun je dat ook doen. Maar zo’n Buffy van FANtastisch Oostenrijk kun jij ook krijgen of verdienen. Wil je er eentje bemachtigen, dat kan maar daar moet je wel iets voor doen.

Maak een leuk bericht (max 300 woorden) of verzorg een mooie update vanuit jouw wintersportdorp (uit Oostenrijk) en neem contact met ons op info@fantastischoostenrijk.nl . Voeg nog wat foto’s en of een video toe. Jouw bericht mag overal overgaan. Mooiste lift, afdaling, goed restaurant, skischool etc. Wil je graag zo’n Buff ontvangen dan weet je wat je moet doen… en jouw bericht wordt uiteraard dan ook nog gepubliceerd op FANtastisch Oostenrijk.

Buffy Bandana FANtastisch Oostenrijk

Vrienden van FANtastisch Oostenrijk

Sinds kort hebben we ook een groep geopend op facebook Vrienden van FANtastisch Oostenrijk zodat jullie hier de mooiste en leukste vakantiefoto’s en video’s met elkaar kunnen delen. Elk jaargetijde kun je en mag je laten zien. Vertel er ook iets bij en waar de foto’s en of video is genomen.
Zo genieten we allemaal mee, ook als we er even niet zijn.

Nodig ook vooral je vrienden uit die iets kunnen bijdragen aan deze groep! De Groeten en veel plezier in deze groep!

Zoek en boek arrangementen

Zoek & boek jouw bestemming

Reageer mee via Facebook

Heb jij je al geabonneerd op onze Nieuwsbrief?

Op de hoogte blijven van het nieuws uit Oostenrijk. Abonneer je gratis op onze Nieuwsbrief en je bent als eerste op de hoogte.

* verplicht