Lawinegevaar komende dagen in hooggebergte

Lawine Tirol

Lawinegevaar komende dagen in hooggebergte, in sommige lager gelegen gebieden is het niet voorstelbaar dat er zoveel sneeuw is gevallen. Maar toch willen we jullie waarschuwen de komende dagen om het off-piste te beperken of zelfs al helemaal niet te doen.

Er is in het hooggebergte behoorlijk wat sneeuw gevallen maar ook de wind, lees storm, gaat een duit in het zakje doen. Storm, zware sneeuwval zijn best wat ingrediënten die er voor kunnen zorgen dat de boel gaat schuiven. Weet dus wat je doet, even verstandig zijn en blijf op de piste.

Laten we hopen dat we de komende dagen hier geen berichten over hoeven te schrijven. Nog veel plezier op de piste de komende week.

PS wil je niets missen op weer gebied, bekijk dan ook onze weerpagina voor de laatste weerberichten.

Jochberg Gauxjoch Lawine Stufe 1

Summit Travel Banner2019-1000x600-2

Vrienden van FANtastisch Oostenrijk

Sinds kort hebben we ook een groep geopend op facebook Vrienden van FANtastisch Oostenrijk zodat jullie hier de mooiste en leukste vakantiefoto’s en video’s met elkaar kunnen delen. Elk jaargetijde kun je en mag je laten zien. Vertel er ook iets bij en waar de foto’s en of video is genomen.
Zo genieten we allemaal mee, ook als we er even niet zijn.

Nodig ook vooral je vrienden uit die iets kunnen bijdragen aan deze groep! De Groeten en veel plezier in deze groep!

Buffy, Bandana verdienen van FANtastisch Oostenrijk?

We hebben een aantal Buffy’s of Bandana’s beschikbaar. Mocht het koud weer zijn tijdens jouw wintersport dan is het dragen van zo’n buffy best comfortabel. Maar wil je er een bandana van maken dan kun je dat ook doen. Maar zo’n Buffy van FANtastisch Oostenrijk kun jij ook krijgen of verdienen. Wil je er eentje bemachtigen, dat kan maar daar moet je wel iets voor doen.

Maak een leuk bericht (max 300 woorden) of verzorg een mooie update vanuit jouw wintersportdorp (uit Oostenrijk) en neem contact met ons op info@fantastischoostenrijk.nl . Voeg nog wat foto’s en of een video toe. Jouw bericht mag overal overgaan. Mooiste lift, afdaling, goed restaurant, skischool etc. Wil je graag zo’n Buff ontvangen dan weet je wat je moet doen… en jouw bericht wordt uiteraard dan ook nog gepubliceerd op FANtastisch Oostenrijk.

Buffy Bandana FANtastisch Oostenrijk

Zoek en boek arrangementen

Zoek & boek jouw bestemming

Reageer mee via Facebook

Heb jij je al geabonneerd op onze Nieuwsbrief?

Op de hoogte blijven van het nieuws uit Oostenrijk. Abonneer je gratis op onze Nieuwsbrief en je bent als eerste op de hoogte.

* verplicht