Leer of Gore-Tex wandelschoenen?

Leer of Gore Tex wandelschoen

Leer of Gore-Tex wandelschoenen? Wij helpen je kiezen!

Er staat weer een mooie blog klaar, hiermee kun je horen en zien wat het verschil nu is tussen een leren en een Gore-Tex Wandelschoen

Leer of Gore-Tex

Gore-Tex is een membraam dat o.a. wordt verwerkt in de binnenvoering van wandelschoenen. Wat doet dit membraam?

Voordelen: Het houdt vocht van de buitenkant tegen waardoor je voeten droog blijven en de schoen wasemt uit. Warme voet damp kan uit de schoen. Gore-Tex voering geeft ook een goede pasvorm aan de schoen. Een schoen met Gore-Tex is sterk, slijtvast en pasvorm vast.

Nadelen: Bij extreme warm weer krijg je warmere voeten. Een klassieke leren voering neemt transpiratie vocht op maar wasemt niet uit. Bij extreem warm weer wordt de binnenschoen nat. De leren voering is veel minder vormvast en slijtvast dan Gore-Tex. De leren hielstukken slijten snel. Daarom kiezen de meeste wandelschoen merken tegenwoordig voor de Gore-Tex voering en zien we steeds minder schoenen op de markt met een lerenvoering.

Voor nog meer informatie en tips bezoek dan zeker deze website www.wandelschoenopmaat.nl

Banner van den Berg Wandelschoen op Maat

Instagram Banner

Wil je nu echt niets missen van de berichtgeving van FANtastisch Oostenrijk?
Abonneer je op onze FANtastische Push berichten. Je kunt je abonneren via jouw mobiel, laptop, tablet of pc (en het is natuurlijk volkomen gratis) Rechtsonder in het scherm zie je een rood bolletje oplichten. Druk op deze knop en je krijgt dagelijks een signaal dat er een nieuw bericht klaar staat. Heb je je reeds aangemeld, druk dan niet op de knop anders wordt je weer afgemeld… Helaas is het wel zo dat Apple apparatuur niet aan deze berichten dienst mee wil werken.

Youtube banner FANtastisch Oostenrijk

Vrienden van FANtastisch Oostenrijk

Sinds 2 jaar hebben we ook een facebookgroep geopend op facebook Vrienden van FANtastisch Oostenrijk zodat jullie hier de mooiste en leukste vakantiefoto’s en video’s met elkaar kunnen delen. Elk jaargetijde kun je en mag je laten zien. Vertel er ook iets bij en waar de foto’s en of video is genomen. Zo genieten we allemaal mee, ook als we er even niet zijn.

Nodig ook vooral je vrienden uit die iets kunnen bijdragen aan deze groep! De Groeten en veel plezier in deze groep!

Zoek en boek jou wintersport

Dit vind je ook FANtastisch...