Leer of Gore-Tex wandelschoenen?

Leer of Gore Tex wandelschoen

Leer of Gore-Tex wandelschoenen? Wij helpen je kiezen!

Er staat weer een mooie blog klaar, hiermee kun je horen en zien wat het verschil nu is tussen een leren en een Gore-Tex Wandelschoen

Leer of Gore-Tex

Gore-Tex is een membraam dat o.a. wordt verwerkt in de binnenvoering van wandelschoenen. Wat doet dit membraam?

Voordelen: Het houdt vocht van de buitenkant tegen waardoor je voeten droog blijven en de schoen wasemt uit. Warme voet damp kan uit de schoen. Gore-Tex voering geeft ook een goede pasvorm aan de schoen. Een schoen met Gore-Tex is sterk, slijtvast en pasvorm vast.

Nadelen: Bij extreme warm weer krijg je warmere voeten. Een klassieke leren voering neemt transpiratie vocht op maar wasemt niet uit. Bij extreem warm weer wordt de binnenschoen nat. De leren voering is veel minder vormvast en slijtvast dan Gore-Tex. De leren hielstukken slijten snel. Daarom kiezen de meeste wandelschoen merken tegenwoordig voor de Gore-Tex voering en zien we steeds minder schoenen op de markt met een lerenvoering.

Voor nog meer informatie en tips bezoek dan zeker deze website www.wandelschoenopmaat.nl

Van den Berg Sport wandelschoen op maat

Vrienden van FANtastisch Oostenrijk

FANtastisch Oostenrijk heeft twee facebook pagina’s. Één daarvan is special voor jullie gemaakt. Op de facebookgroep Vrienden van FANtastisch Oostenrijk kunnen jullie de mooiste en leukste vakantiefoto’s en video’s met elkaar kunnen delen. Heb je leuke plaatjes deel die dan en het lidmaatschap van deze groep is uiteraard GRATIS.

Elk jaargetijde kun je en mag je laten zien. Vertel er ook iets bij en waar de foto en of video is genomen. Zo genieten we allemaal mee, ook als we er even niet zijn.

Nodig ook vooral je vrienden uit die iets kunnen bijdragen aan deze groep! De Groeten en veel plezier in deze groep!

Zoek en boek je wintersport

Dit vind je ook FANtastisch...

×