Lego meets Ischgl

Ischgl 25 nov 2018

Ischgl ter illustratie

Lego meets Ischgl

Fan van de bekende steentjes uit Denemarken en wintersport, dan is deze winter Ischgl de place to be.

Deze winter verandert Ischgl in één groot podium voor de liefhebbers van de bekende stenen uit Denemarken. Naast een grote tentoonstelling is er ook de LEGO Explorer’s Pas en “Formen in Weiß” sneeuwsculptuurwedstrijd. Deze winter is Ischgl the place to be voor LEGO en sneeuw liefhebbers.

Lego meets Ischgl

© Tourismusverband Paznau

Tentoonstelling

Van 3 tot en met 25 februari vind je hier de ’s werelds hoogst gelegen LEGO-tentoonstelling. De tentoonstelling zal plaatsvinden in het Pardorama-bergrestaurant op 2.624 meter boven de zeespiegel in Pardatschgrat

Hier zullen fantastische werelden, fascinerende “My Own Creations”  indrukwekkende replica’s van wereldberoemde gebouwen en tal van andere geweldige LEGO creaties te zien zijn. Na een dag op de pistes duik je meteen in de wereld van LEGO en kan je eigen creaties bouwen van LEGO. Ook zijn er fantastische prijzen te winnen.

Lego meets Ichgl

© Tourismusverband Paznau

Lego Explorer’s Pass

Tijdens pasen wachten andere geweldige LEGO-hoogtepunten voor gasten van alle leeftijden in het skigebied. Dan kan je de LEGO Explorer’s Pass krijgen bij alle loketten in Ischgl en bij het plaatselijke VVV-kantoor.

De kabelbaanstations van Silvretta Arena en bij Silvretta Therme kun je uitgebreide, professionele, bigger-than-life LEGO-creaties zien. Zo is er bijvoorbeeld Elsa van “Frozen”, Santa Claus, een sneeuwpop, een LEGO-familie en een LEGO-versie van het Ischgl-logo te bewonderen. Aan het einde van de rondleiding kun je geweldige prijzen winnen.

Lego meets Ischgl

© Tourismusverband Paznau

Formen in Weiß

Van 8 to 13 januari 2024 vind voor de 30e keer de sneeuwsculpturenwedstrijd Formen in Weiss plaats. Dit jaar zullen de sneeuwsculpturen gebaseerd zijn op LEGO creaties. Voorafgaand aan de wedstrijd sturen de kunstenaars hun beste ontwerpen in en de jury van Ischgl en de LEGO-jury kiezen hun tien favorieten.

De gekozen kunstenaars mogen hun creaties bouwen op aangewezen locaties in het skigebied. De mooiste creaties worden op 13 januari 2024 bekroond. Een kaart met beschrijvingen en locaties voor alle elf figuren is gratis beschikbaar op de site.

Meer informatie ga naar Ischgl.com

Ripstar banner 1200 800 Snow en Family

Wil je nu echt niets missen van de berichtgeving van FANtastisch Oostenrijk?

Iedere dag als eerste geïnformeerd worden over het weer, video’s, updates en alles wat het leuk maakt in de Oostenrijkse Alpen, abonneer je dan op onze FANtastische Push berichten. Je kunt je abonneren via jouw mobiel, laptop, tablet of pc (en het is natuurlijk volkomen gratis) Linksonder in het scherm zie je een rood bolletje oplichten. Druk op deze knop en je krijgt dagelijks een signaal dat er een nieuw bericht klaar staat. Helaas is het wel zo dat de Apple apparatuur niet aan deze berichtendienst mee wil werken.

Snowworld Banner 1250 900

SnowWorld Kerst 1250x900

Zoek en boek je wintersport

Dit vind je ook FANtastisch...