Lenny Kravitz sluit winterseizoen Ischgl af

Lenny Kravitz

Elk jaar sluit Ischgl haar winterseizoen groots af. Dit jaar is het aan Lenny Kravitz de hoofdact tijdens de Top of the Mountain Closing Concert. Ook zal er een luchtshow gegeven worden inclusief twee straaljagers van de Oostenrijkse luchtmacht.

Het Top of the Mountain Concert 2019 wordt zoals eerder gemeld gehouden op 30 april 2019 op de Idalp. Hier zal rocklegende Lenny Kravitz om 13:00 uur zijn optreden aanvangen. Lenny Kravitz zal naast bekende hits als Are You Gonna Go My Way, It Ain’t Over Till It’s Over en Fly Away ook nummers ten gehore brengen van zijn nieuwe album Raise Vibration. Toegang tot dit concert kost €115,- dit is een dagskipas inclusief toegang tot het concert.

Red Bull Air Show

Voor de aanvang van het concert zal Red Bull een air show geven, skydivers van de Red Bull Skydive-team zullen vanuit een AS350 springen en hun kunsten vertonen, deze AS350 zal bestuurd worden door wereldkampioen  Siegfried Schwarz. Nadat de skydivers geland zijn zullen twee Eurofighters van de Oostenrijkse Luchtmacht in formatie over de Idalp vliegen.

De luchtshow is gratis, het enige dat nodig is dat is een geldig skipas. De show start om 12.40 uur.

Bron: concert, luchtshow

Openingsconcert

Op 24 november 2018 werd het skigebied van Ischgl officieel geopend, dit jaar was het aan Jason Derulo de eer om de opening te verzorgen. Om 18:00 uur gaf de Amerikaanse superster bekend van hits als Talk Dirty en Trumpets een optreden. Ook dit was op hetzelfde terrein als waar het closing concert gehouden wordt, de Idalp.

Bekende artiesten

De afgelopen paar jaar traden grote artiesten op tijdens de opening of sluiting van het seizoen, zo was vorig jaar de afsluiter Helene Fischer en Andrea Berg was de openingsact. Eerder traden Mariah CareyAlicia Keys, Elton John, NickelbackRobbie WilliamsMuseKylie Minoque, RoxetteKaty PerryThe KillersZucherro, Tina Turner, Pink enz. op tijdens de opening of sluiting van het winterseizoen in Ischgl.

Instagram Banner

Summit Travel

Zoek en boek je wintersport

Dit vind je ook FANtastisch...