Leogang een Mountainbike paradijs VIDEO

Leogang Mountainbike Asitzbahn

Leogang een Mountainbike paradijs. We waren op doorreis door Oostenrijk en kwamen langs Leogang gereden. Normaal gesproken is dit één van de opstapplaatsen voor ons om in de winter het skigebied in te gaan van Skicircus Saalbach Hinterglemm Leogang Fieberbrunn. De parkeerplaatsen waren echt allemaal bezet en dat in de zomer. Dat hebben we wel eens anders gezien.

Van dichtbij wilde we dan ook aanschouwen waarom het zo druk was. We hadden wel eens gehoord dat er veel mountainbikers rondreden, nou dat is een juiste conclusie. In de bergen van Leogang (Asitz) daar zijn we niet wezen kijken. We bleven voornamelijk in het dal. Je zag daar dat er geoefend werd op wat kleine heuvels om te springen. Jong en oud deden hieraan mee. Ook de nodige beschermingen had men aan voor de schouders, ellebogen en knieën.

We hebben dan ook onderstaande video gemaakt zodat jullie een beetje mee kunnen kijken.

Leogang Mountainbike Asitzbahn

Leogang Mountainbike Asitzbahn

Leogang Mountainbike Asitzbahn

Leogang Mountainbike Asitzbahn

Summit Travel banner 2020 1000x600

ChaletsPlus Banner Groot

Wil je nu echt niets missen van de berichtgeving van FANtastisch Oostenrijk?
Abonneer je op onze FANtastische Push berichten. Je kunt je abonneren via jouw mobiel, laptop, tablet of pc (en het is natuurlijk volkomen gratis) Rechtsonder in het scherm zie je een rood bolletje oplichten. Druk op deze knop en je krijgt dagelijks een signaal dat er een nieuw bericht klaar staat. Heb je je reeds aangemeld, druk dan niet op de knop anders wordt je weer afgemeld… Helaas is het wel zo dat Apple apparatuur niet aan deze berichten dienst mee wil werken.

Logo Golfclub Nationalpark Hohe Tauern aug 2019

Vrienden van FANtastisch Oostenrijk

Sinds 2 jaar hebben we ook een facebookgroep geopend op facebook Vrienden van FANtastisch Oostenrijk zodat jullie hier de mooiste en leukste vakantiefoto’s en video’s met elkaar kunnen delen. Elk jaargetijde kun je en mag je laten zien. Vertel er ook iets bij en waar de foto’s en of video is genomen. Zo genieten we allemaal mee, ook als we er even niet zijn.

Nodig ook vooral je vrienden uit die iets kunnen bijdragen aan deze groep! De Groeten en veel plezier in deze groep!

Instagram Banner

Zoek en boek jou wintersport

Dit vind je ook FANtastisch...