Leogang een Mountainbike paradijs VIDEO

Leogang Mountainbike Asitzbahn

Leogang een Mountainbike paradijs VIDEO

We waren op doorreis door Oostenrijk en kwamen langs Leogang gereden. Normaal gesproken is dit één van de opstapplaatsen voor ons om in de winter het skigebied in te gaan van Skicircus Saalbach Hinterglemm Leogang Fieberbrunn. De parkeerplaatsen waren echt allemaal bezet en dat in de zomer. Dat hebben we wel eens anders gezien.

Van dichtbij wilde we dan ook aanschouwen waarom het zo druk was. We hadden wel eens gehoord dat er veel mountainbikers rondreden, nou dat is een juiste conclusie. In de bergen van Leogang (Asitz) daar zijn we niet wezen kijken. We bleven voornamelijk in het dal. Je zag daar dat er geoefend werd op wat kleine heuvels om te springen. Jong en oud deden hieraan mee. Ook de nodige beschermingen had men aan voor de schouders, ellebogen en knieën.

We hebben dan ook onderstaande video gemaakt zodat jullie een beetje mee kunnen kijken.

Leogang Mountainbike Asitzbahn

Leogang Mountainbike Asitzbahn

Leogang Mountainbike Asitzbahn

Leogang Mountainbike Asitzbahn

Dakdragerwinkel.nl Grote banner DDW - lente 2022 - 900x600

Wil je nu echt niets missen van de berichtgeving van FANtastisch Oostenrijk?

Iedere dag als eerste geïnformeerd worden over het weer, video’s, updates en alles wat het leuk maakt in de Oostenrijkse Alpen, abonneer je dan op onze FANtastische Push berichten. Je kunt je abonneren via jouw mobiel, laptop, tablet of pc (en het is natuurlijk volkomen gratis) Linksonder in het scherm zie je een rood bolletje oplichten. Druk op deze knop en je krijgt dagelijks een signaal dat er een nieuw bericht klaar staat. Helaas is het wel zo dat de Apple apparatuur niet aan deze berichtendienst mee wil werken.

Werken in Oostenrijk Logo

Vrienden van FANtastisch Oostenrijk

FANtastisch Oostenrijk heeft twee facebook pagina’s. Één daarvan is special voor jullie gemaakt. Op de facebookgroep Vrienden van FANtastisch Oostenrijk kunnen jullie de mooiste en leukste vakantiefoto’s en video’s met elkaar kunnen delen. Heb je leuke plaatjes deel die dan en het lidmaatschap van deze groep is uiteraard GRATIS.

Elk jaargetijde kun je en mag je laten zien. Vertel er ook iets bij en waar de foto en of video is genomen. Zo genieten we allemaal mee, ook als we er even niet zijn.

Nodig ook vooral je vrienden uit die iets kunnen bijdragen aan deze groep! De Groeten en veel plezier in deze groep!

Zoek en boek je wintersport

Dit vind je ook FANtastisch...

×