Leogang een Mountainbike Walhalla

Leogang Asitzbahn Mountainbike Walhalla

Leogang een Mountainbike Walhalla

Als we in de buurt zijn van Leogang in de zomer dan moeten we ook daar even stoppen. We reden langs de Asitzbahn en daar was het een drukte van jewelste. Alle parkeerplaatsen waren helemaal vol en het was er dus net zo druk als in de winter. We hebben het dan echt in een vakantieperiode. Wat een drukte. Van heinde en ver kwam men naar Leogang toe.

De reden is dat het een Mountainbike walhalla is. In het dal zijn er heel veel obstakels waarbij je kunt oefenen. Hiervoor worden ook de liften gebruikt die in de winter ook in bedrijf zijn. Mocht je mountainbike niet in de lift mee kunnen dan kan er altijd nog een mountainbike aan een lift worden gehangen.

Leogang Asitzbahn Mountainbike ophangen

Hieronder de video die we opnamen in het dal bij de Asitzbahn.

We zijn ook wel benieuwd wie er wel eens op de verschillende parcours is wezen knallen. We zijn dan zeker op zoek naar jouw FANtastische video die we graag laten zien op de website. Wie? Je kunt ons bereiken via e-mailadres: info@fantastischoostenrijk.nl

Mountainbike park Leogang

Mountainbike park Leogang

Mountainbike park Leogang

Mountainbike park Leogang

Summit Travel banner 2020 1000x600

ChaletsPlus Banner Groot

Oostenrijkse Winkel grote banner

Wil je nu echt niets missen van de berichtgeving van FANtastisch Oostenrijk?
Abonneer je op onze FANtastische Push berichten. Je kunt je abonneren via jouw mobiel, laptop, tablet of pc (en het is natuurlijk volkomen gratis) Rechtsonder in het scherm zie je een rood bolletje oplichten. Druk op deze knop en je krijgt dagelijks een signaal dat er een nieuw bericht klaar staat. Heb je je reeds aangemeld, druk dan niet op de knop anders wordt je weer afgemeld… Helaas is het wel zo dat Apple apparatuur niet aan deze berichten dienst mee wil werken.

Instagram Banner

Zoek en boek jou wintersport

Dit vind je ook FANtastisch...