Video Leogang Saalbach Hinterglemm 23 februari 2019

Leogang

Zaterdag 23 februari 2019 waren we in het gebied van het Skicircus Saalbach Hinterglemm Leogang en Fieberbrunn. Fieberbrunn daar zijn we deze dag niet geweest maar dat komt als het goed is komende week nog wel voorbij.

Een rondje dus langs Leogang, Saalbach en Hinterglemm en weer retour. Ook zijn we gaan kijken bij de lift die gesloten zou zijn. De Seekarlift zou niet meer open gaan dit seizoen maar toch is hij weer open. De reden dat deze lift dicht zou zijn dat lees je HIER.

Lawine Scheuren

Lawine Scheuren

Ook kwamen we langs pistes waarop je goed uitzicht had op een aantal hellingen waar de scheuren al waren ingesprongen. Ga dus ook niet buiten de piste (gisteren is het in andere gebieden weer mis gegaan overigens)

Maar in het Skicircus was het deze dag goed toeven. De hele dag de zon aan de hemel en mooie blauwe luchten. Bekijk de video maar eens en bekijk de kwaliteit van de sneeuw. Het wordt vast weer een FANtastische zonnige week.

In de ochtend zijn we met de auto gereden naar Leogang en kwamen langs een paar plaatsen waar nog steeds behoorlijk wat sneeuw ligt. We zijn live op facebook gegaan. Ook in de middag op de piste nog even.

Leogang

Viehhofen Schonleitenbahn

Saalbach

Leogang

Wil jij een T-Shirt van FANtastisch Oostenrijk?
Ook willen we jullie belonen dit seizoen. We hebben wat T-shirts beschikbaar met het mooie logo van FANtastisch Oostenrijk erop. Wil je er eentje bemachtigen, dat kan maar daar moet je wel iets voor doen.
Maak een leuk bericht, update vanuit jouw wintersportdorp (uit Oostenrijk) en neem contact met ons op. Binnenkort zien jullie deze T-shirts op onze website. Wie wil zo’n shirt bemachtigen?

Wij gaan er weer een leuk seizoen van maken en we houden jullie op de hoogte op het gebied van live video’s, updates, events, weerberichten en alles wat maar in de winter voorbij komt in de skigebieden.

Accommodatie Zoeken?
Mocht je nog opzoek zijn naar een accommodatie dan kun je op onze accommodatiepagina wat opties bekijken.

Summit Travel

ChaletsPlus Banner Groot

Zoek en boek je wintersport

Dit vind je ook FANtastisch...