Lichte Dameswandelschoen te verkrijgen bij Wandelschoen op Maat

Wandelschoen op Maat Driebergen

Gert van den Berg laat met trots zijn nieuwe wandel- en bergschoenen zien, ook aan jullie in de winkel in Driebergen

Lichte Dameswandelschoen te verkrijgen bij Wandelschoen op Maat

Wandelschoen op Maat

Heel Nederland heeft het wandelen weer opnieuw uitgevonden en dan is het ook heel belangrijk om op goede schoenen te lopen. Ook dan kun je er achter komen dat de schoen niet goed zit en daar is juist wat tegen te doen. Gert van den Berg is ook sportpodoloog en net als bij de skischoenen maakt hij alles op maat. Wil je een comfortabele schoen die als pantoffels zitten dan zou je zeker ook eens je licht op moeten steken in de zaak van Gert van den Berg.

In de nieuwe vlog die klaar staat staan de dames wandelschoenen centraal. Verschillende soorten zie je voorbij komen maar in de winkel van Gert daar zijn er nog veel meer.

Wij hebben zelf de schoenen al in huis en hebben er ook al diverse wandelingen mee gemaakt. De bergschoenen die wij hebben zitten als pantoffels en zijn zeker licht. Dus een zware bergschoen is absoluut verleden tijd. Maar ook voor wandelschoenen kun je hier terecht.

Wandelschoen op Maat Van Den Berg Driebergen
Traaij 44 A
3971 GP Driebergen-Rijsenburg (Route)
Telefoon: 0343- 513 773
E-Mail: info@vandenbergsport.nl

Website: www.wandelschoenopmaat.nl

De naam Gert van den Berg is redelijk bekend in Nederland als het gaat om het aanmeten van skischoenen. Mensen die normaal gesproken problemen hebben met skischoenen kunnen aldaar terecht en er komt gegarandeerd een oplossing voor jou probleem. Heb je last van koude voeten, geen probleem dan wordt er gewoon een verwarmingselement ingelegd. Maar genoeg over skischoenen want dat komt later in het jaar weer.

Wandelschoen op Maat Driebergen

Wandelschoen op Maat Driebergen

Wandelschoen op Maat Driebergen

Wandelschoen op Maat Driebergen

Wandelschoen op Maat Driebergen

Van den Berg Sport wandelschoen op maat

Vrienden van FANtastisch Oostenrijk

FANtastisch Oostenrijk heeft twee facebook pagina’s. Één daarvan is special voor jullie gemaakt. Op de facebookgroep Vrienden van FANtastisch Oostenrijk kunnen jullie de mooiste en leukste vakantiefoto’s en video’s met elkaar kunnen delen. Heb je leuke plaatjes deel die dan en het lidmaatschap van deze groep is uiteraard GRATIS.

Elk jaargetijde kun je en mag je laten zien. Vertel er ook iets bij en waar de foto en of video is genomen. Zo genieten we allemaal mee, ook als we er even niet zijn.

Nodig ook vooral je vrienden uit die iets kunnen bijdragen aan deze groep! De Groeten en veel plezier in deze groep!

Instagram Banner

Zoek en boek je wintersport

Dit vind je ook FANtastisch...

×