Live Update Kaprun Kitzsteinhorn en Hintertux

Kaprun Kitzsteinhorn 4 nov 2019

Kaprun Kitzsteinhorn 4 november 2019

Live Update Kaprun Kitzsteinhorn en Hintertux

We kunnen weer naar Oostenrijk en dat laten wij ons nooit twee keer zeggen. Na dik 3,5 maand niet in Oostenrijk te zien geweest staan wij in de starthouding. Daar laten we jullie ook van meegenieten. Morgen (vrijdag 19 juni) zullen we op de Kitzsteinhorn zijn en dat is natuurlijk de gletsjer van Kaprun. Een dag later op zaterdag 20 juni zijn we op de Hintertuxer Gletsjer.

Het weer is helaas geen kaiserwetter maar we zijn al blij dat we er weer naar toe kunnen. Op ons reguliere facebook pagina van FANtastisch Oostenrijk zullen weer diverse live updates voorbij gaan komen. Benieuwd hoe het is… bekijk dan zeker deze live updates.

Hieronder kun je zien wat voor weer het de komende dagen op deze 2 gletsjers gaat worden.

Bergfex Hintertux weer 18 juni 2020

Bergfex Kitzsteinhorn weer 18 juni 2020

Summit Travel Banner2019-1000x600-2

ChaletsPlus Banner Groot

Wil je nu echt niets missen van de berichtgeving van FANtastisch Oostenrijk?
Abonneer je op onze FANtastische Push berichten. Je kunt je abonneren via jouw mobiel, laptop, tablet of pc (en het is natuurlijk volkomen gratis) Rechtsonder in het scherm zie je een rood bolletje oplichten. Druk op deze knop en je krijgt dagelijks een signaal dat er een nieuw bericht klaar staat. Heb je je reeds aangemeld, druk dan niet op de knop anders wordt je weer afgemeld… Helaas is het wel zo dat Apple apparatuur niet aan deze berichten dienst mee wil werken.

Vrienden van FANtastisch Oostenrijk

Sinds kort hebben we ook een groep geopend op facebook Vrienden van FANtastisch Oostenrijk zodat jullie hier de mooiste en leukste vakantiefoto’s en video’s met elkaar kunnen delen. Elk jaargetijde kun je en mag je laten zien. Vertel er ook iets bij en waar de foto’s en of video is genomen.
Zo genieten we allemaal mee, ook als we er even niet zijn.

Nodig ook vooral je vrienden uit die iets kunnen bijdragen aan deze groep! De Groeten en veel plezier in deze groep!

Youtube banner FANtastisch Oostenrijk

Zoek en boek arrangementen

Zoek & boek jouw bestemming

Reageer mee via Facebook

Heb jij je al geabonneerd op onze Nieuwsbrief?

Op de hoogte blijven van het nieuws uit Oostenrijk. Abonneer je gratis op onze Nieuwsbrief en je bent als eerste op de hoogte.

* verplicht