Liveblog Corona bestaat alweer 2 jaar

FANtastisch Oostenrijk Kitzbühel

Liveblog Corona bestaat alweer 2 jaar

Eigenlijk zijn we hier totaal niet trots op dat een Liveblog al 2 jaar draait op onze site. Als we één blog NIET zouden willen hebben dan is het ons Liveblog wel inzake Corona en alles wat daarmee samenhangt.

Op 30 januari 2020 begon het allemaal met een skiwedstrijd die vanuit China waarschijnlijk naar Saalbach zou gaan. Toen wisten we nog niet wat een ellende Covid-19 met zich mee zou nemen.

FANtastisch Oostenrijk team

Wat ons betreft stopt alles mbt corona en bestaat het niet meer maar dat gaat nog niet. Als er informatie is over maatregelen of wat dan ook zullen we jullie blijven informeren. Wij hopen echt dat het zsm voorbij is. Tot die tijd hebben we te maken met maatregelen waar je het eens of oneens kan zijn. Dat is ook prima, iedereen kan en mag een mening hebben. Wij worden ook de laatste tijd beticht van dat wij geen onafhankelijk nieuws brengen. Niets is minder waar, wij zijn boodschapper van de feiten en regels.

Dat wij in Oostenrijk zitten wil niet altijd zeggen dat we voor of tegen maatregelen zijn. Wij laten dat echt in het midden en zijn daar neutraal in. De grootste schreeuwers op de Vrienden van FANtastisch Oostenrijk denken vooral dat wij mensen bannen of eruit gooien omdat wij het niet eens zijn met hen. Niets is minder waar.

Als er gescholden wordt, op de man of vrouw gespeeld wordt, de 2e wereld oorlog er bij gehaald wordt dan zijn dat grenzen voor ons die overschreden worden. Daar kunnen jullie vast wel wat bij bedenken toch? Wij willen dat gewoon weg niet op onze site, facebookpagina of wat dan ook hebben staan. Respectvol met elkaar in discussie gaan is geen probleem. Laten we ons daaraan houden.

Wij blijven in ieder geval positief, het glas blijft half vol. Wij kijken met vertrouwen naar de toekomst. Ook een toekomst zonder QR code of andere beperkende maatregelen. Laten we daar voor wat betreft de toekomst vanuit gaan.

Stubaier Gletsjer Topfoto

Sport2000 Skischoen op Maat

Banner Sport2000 Ski Schoen op maat

Int2sportbrand banner januari 22 Groot

Vrienden van FANtastisch Oostenrijk

Sinds 2 jaar (27 oktober 2019) hebben we ook een facebookgroep geopend op facebook Vrienden van FANtastisch Oostenrijk zodat jullie hier de mooiste en leukste vakantiefoto’s en video’s met elkaar kunnen delen. Elk jaargetijde kun je en mag je laten zien. Vertel er ook iets bij en waar de foto’s en of video is genomen. Zo genieten we allemaal mee, ook als we er even niet zijn.

Nodig ook vooral je vrienden uit die iets kunnen bijdragen aan deze groep! De Groeten en veel plezier in deze groep!

Ski Outlet Logo

Zoek en boek jou wintersport

Dit vind je ook FANtastisch...