Liveblog Corona maatregelen

Liveblog Corona maatregelen Dit is een liveblog dat gaat over de Corona maatregelen en het Reisadvies vanuit Nederland en België. Dit blog gaat terug tot 30 januari 2020. Dat was ons eerste item over deze vreselijke pandemie. Vanaf deze datum berichten we ook over Corona, Covid of hoe je het ook mag noemen.

Wij zouden willen dat we weer snel terug kunnen naar het normaal, van vrij reizen, van op vakantie gaan in zomer en winter. Laten we hopen dat we snel het virus de baas worden en dat de cijfers naar beneden gaan. Het winterseizoen 2020-2021 is zo goed als verloren gegaan en we gaan ervan uit dat het volgend seizoen weer anders is met een terugkeer naar het “normaal”.

Hopelijk zien we in het 2e kwartaal van 2021 de cijfers terug gaan.

Wil je op de hoogte zijn van de laatste cijfers in Oostenrijk kijk dan hier bij de ORF.

Middels dit blog willen wij jullie op de hoogte houden van de actuele situatie in Oostenrijk, wij doen ons best om de informatie up-to-date te houden. Hebben we iets gemist of een fout gemaakt? Mail dan naar info@fantastischoostenrijk.nl.

Hieronder een beknopte overzicht van al onze berichtgeving omtrent deze wereldwijde pandemie.

Bruikbare Links:

Bundesministerium Sociales, Gesundheit, Pflege und Konsumentenschutz

Oostenrijkse Ambassade

 

2021

December

 

 

 

November

 

 

Oktober

 

September:

 

Augustus:

 

Juli:

Juni:

Mei:

April:

Maart:

Februari:

Januari:

2020

December:

November:

Oktober:

September:

Augustus:

Juli:

Juni:

Mei:

April:

Maart:

Februari:

Januari:

Fantastisch Oostenrijk zomer

Wil je nu echt niets missen van de berichtgeving van FANtastisch Oostenrijk?
Abonneer je op onze FANtastische Push berichten. Je kunt je abonneren via jouw mobiel, laptop, tablet of pc (en het is natuurlijk volkomen gratis) Rechtsonder in het scherm zie je een rood bolletje oplichten. Druk op deze knop en je krijgt dagelijks een signaal dat er een nieuw bericht klaar staat. Heb je je reeds aangemeld, druk dan niet op de knop anders wordt je weer afgemeld… Helaas is het wel zo dat iPhones en iPads niet aan deze berichten dienst mee wil werken.

Vrienden van FANtastisch Oostenrijk

Sinds kort hebben we ook een groep geopend op facebook Vrienden van FANtastisch Oostenrijk zodat jullie hier de mooiste en leukste vakantiefoto’s en video’s met elkaar kunnen delen. Elk jaargetijde kun je en mag je laten zien. Vertel er ook iets bij en waar de foto’s en of video is genomen.
Zo genieten we allemaal mee, ook als we er even niet zijn.

Nodig ook vooral je vrienden uit die iets kunnen bijdragen aan deze groep! De Groeten en veel plezier in deze groep!

Instagram Banner

Youtube banner FANtastisch Oostenrijk

Zoek en boek arrangementen

Zoek & boek jouw bestemming

Reageer mee via Facebook

Heb jij je al geabonneerd op onze Nieuwsbrief?

Op de hoogte blijven van het nieuws uit Oostenrijk. Abonneer je gratis op onze Nieuwsbrief en je bent als eerste op de hoogte.

* verplicht