Liveblog Corona maatregelen

FANtastisch Oostenrijk team

Na een jaar afwezigheid waren wij in seizoen 2021/2022 weer te vinden op de pistes in Oostenrijk.

Liveblog Corona maatregelen. Dit is een liveblog dat gaat over de Corona maatregelen en het Reisadvies vanuit Nederland en België.

Dit blog gaat terug tot 30 januari 2020 toen schreven wij de eerste item over deze vreselijke pandemie. Vanaf deze datum berichten we ook over Corona, Covid of hoe je het ook mag noemen. Wij zouden willen dat we weer snel terug kunnen naar het normaal, van vrij reizen, van op vakantie gaan in zomer en winter. Gelukkig door een nieuwe variant verloopt 2022 bijna normaal en zoals het er nu uitziet zal de komende maanden meer en meer regels vervallen en gaan we meer en meer terug naar normaal.

Het winterseizoen 2020-2021 is een verloren seizoen geweest terwijl de zomer van 2020 en 2021 meer mocht en kon. Gelukkig konden wij ook weer genieten van het witte goud, winterseizoen begon goed maar na een klein dipje eind november ging alles toch de goede kant op.

Wil je op de hoogte zijn van de laatste cijfers in Oostenrijk kijk dan hier bij de ORF.

Middels dit blog willen wij jullie op de hoogte houden van de actuele situatie in Oostenrijk, wij doen ons best om de informatie up-to-date te houden. Hebben we iets gemist of een fout gemaakt? Mail dan naar info@fantastischoostenrijk.nl.

Hieronder een beknopte overzicht van al onze berichtgeving omtrent deze wereldwijde pandemie.

Bruikbare Links:

Bundesministerium Sociales, Gesundheit, Pflege und Konsumentenschutz

Oostenrijkse Ambassade

 

2023

Februari

2022

Oktober

September

Mei

April

Maart

Februari

Januari

2021

December

November

Oktober

September:

Augustus:

Juli:

Juni:

Mei:

April:

Maart:

Februari:

Januari:

2020

December:

November:

Oktober:

September:

Augustus:

Juli:

Juni:

Mei:

April:

Maart:

Februari:

Januari:

Fantastisch Oostenrijk zomer

Corona Reiscertificaat

Wil je nu echt niets missen van de berichtgeving van FANtastisch Oostenrijk?
Abonneer je op onze FANtastische Push berichten. Je kunt je abonneren via jouw mobiel, laptop, tablet of pc (en het is natuurlijk volkomen gratis) Rechtsonder in het scherm zie je een rood bolletje oplichten. Druk op deze knop en je krijgt dagelijks een signaal dat er een nieuw bericht klaar staat. Heb je je reeds aangemeld, druk dan niet op de knop anders wordt je weer afgemeld… Helaas is het wel zo dat iPhones en iPads niet aan deze berichten dienst mee wil werken.

Vrienden van FANtastisch Oostenrijk

Sinds kort hebben we ook een groep geopend op facebook Vrienden van FANtastisch Oostenrijk zodat jullie hier de mooiste en leukste vakantiefoto’s en video’s met elkaar kunnen delen. Elk jaargetijde kun je en mag je laten zien. Vertel er ook iets bij en waar de foto’s en of video is genomen.
Zo genieten we allemaal mee, ook als we er even niet zijn.

Nodig ook vooral je vrienden uit die iets kunnen bijdragen aan deze groep! De Groeten en veel plezier in deze groep!

Instagram Banner

Youtube banner FANtastisch Oostenrijk

Zoek en boek je wintersport

Dit vind je ook FANtastisch...