Liveblog Corona maatregelen – Reisadvies Oostenrijk vanuit Nederland en België

Corona Stoplicht stand 12 november 2020

Corona Stoplicht stand 7 januari 2021

Liveblog Corona maatregelen – Reisadvies Oostenrijk vanuit Nederland en België.

Dit is een liveblog dat gaat over de Corona maatregelen en het Reisadvies vanuit Nederland en België. Recent heeft Oostenrijk maatregelen doorgevoerd. Vanaf vrijdag 15 januari 2021 wordt er een online registratie ingevoerd als je naar Oostenrijk gaat reizen. Nu is alles er op gericht om met een keiharde aanpak het virus te verslaan. De Oostenrijkse regering hoopt hiermee in de toekomst weer langzaam wat zaken te kunnen openen. Voorts kijken wij maar naar het welbekende stoplicht van Oostenrijk.

Hopelijk zien we in het 1e kwartaal van 2021 de cijfers terug gaan, verder kijken we maar even niet.

Wil je op de hoogte zijn van de laatste cijfers in Oostenrijk kijk dan hier bij de ORF.

Middels dit blog willen wij jullie op de hoogte houden van de actuele situatie in Oostenrijk, wij doen ons best om de informatie up-to-date te houden. Hebben we iets gemist of een fout gemaakt? Mail dan naar info@fantastischoostenrijk.nl.

Hieronder een beknopte overzicht van al onze berichtgeving omtrent de wereldwijde pandemie.

Fantastisch Oostenrijk zomer

Wil je nu echt niets missen van de berichtgeving van FANtastisch Oostenrijk?
Abonneer je op onze FANtastische Push berichten. Je kunt je abonneren via jouw mobiel, laptop, tablet of pc (en het is natuurlijk volkomen gratis) Rechtsonder in het scherm zie je een rood bolletje oplichten. Druk op deze knop en je krijgt dagelijks een signaal dat er een nieuw bericht klaar staat. Heb je je reeds aangemeld, druk dan niet op de knop anders wordt je weer afgemeld… Helaas is het wel zo dat iPhones en iPads niet aan deze berichten dienst mee wil werken.

Vrienden van FANtastisch Oostenrijk

Sinds kort hebben we ook een groep geopend op facebook Vrienden van FANtastisch Oostenrijk zodat jullie hier de mooiste en leukste vakantiefoto’s en video’s met elkaar kunnen delen. Elk jaargetijde kun je en mag je laten zien. Vertel er ook iets bij en waar de foto’s en of video is genomen.
Zo genieten we allemaal mee, ook als we er even niet zijn.

Nodig ook vooral je vrienden uit die iets kunnen bijdragen aan deze groep! De Groeten en veel plezier in deze groep!

Instagram Banner

Youtube banner FANtastisch Oostenrijk

Zoek en boek arrangementen

Zoek & boek jouw bestemming

Reageer mee via Facebook

Heb jij je al geabonneerd op onze Nieuwsbrief?

Op de hoogte blijven van het nieuws uit Oostenrijk. Abonneer je gratis op onze Nieuwsbrief en je bent als eerste op de hoogte.

* verplicht