Lockdown Oostenrijk verlengd tot 24 januari 2021!

Lawine

Lockdown Oostenrijk verlengd tot 24 januari 2021!

De lockdown zou ophouden op 17 januari. Er was toen oolk afgesproken dat het weekend ervoor de mensen zich gratis konden testen. Als de test negatief zou zijn dan konden de geteste personen zich weer vrij bewegen. Nu is bekend geworden dat de testen niet meer gratis zijn. Zodoende wordt de lockdown met een week verlengd! Dit betekent dat handel, gastronomie, toerisme en waarschijnlijk ook scholen pas op 24 januari open kunnen.

Oorspronkelijk was het de bedoeling dat degenen die een test ondergaan, een week eerder voordelen zouden kunnen behalen, zoals het bezoeken van culturele en sportevenementen of het kopen van goederen die niet elke dag nodig zijn. Bovendien zouden  bv  kappers op 17 januari weer klanten kunnen ontvangen en scholen weer open gaan.

Deze verlenging van de lockdown is gekomen doordat de oppositie om verschillende redenen een wet niet heeft goed gekeurd. Door de opstelling van de oppositie geldt nu de lockdown voor iedereen in Oostenrijk tot 24 januari 2021.

Deze week kan er ook wel bij. We wachten rustig af.

Bron: Tiroler Tageszeitung

Buffy FANtastisch Oostenrijk

Buffy FANtastisch Oostenrijk

Wegens gigantisch succes zijn we door al onze Buffy’s heen. We hebben een extra bestelling gemaakt maar deze zijn naar verwachting weer in januari 2021 leverbaar. Wel kunnen jullie alvast de buffy’s voor-bestellen. We noemen dat een pre order. Met het achterlaten van je e-mailadres kunnen we je dan een bericht sturen zodra de nieuwe Buffy’s er zijn!

Als alles goed gaat hebben we de buffy’s in januari weer binnen. Wil je een bericht krijgen van ons en ook bestellen, ga dan naar het bericht waar je de buffy zogenaamd kunt pre-orden.

Laat daar je e-mailadres achter en je krijgt van ons een bericht met een link zodat je meteen jouw buffy(s) kunt bestellen. Voor een vriendenprijs van € 7,95 per buffy kunnen we deze versturen. Verzendkosten, transactiekosten is inclusief voor Nederlandse verzending. Indien we de buffy’s dienen te versturen naar het buitenland dan komt daar nog een kleine bijdrage bij. Een buffy is net wat comfortabeler te dragen in de skiliften het komende winterseizoen. Je kunt deze buffy’s bestellen op de website van FANtastisch Oostenrijk.

Wil je nu echt niets missen van de berichtgeving van FANtastisch Oostenrijk?
Abonneer je op onze FANtastische Push berichten. Je kunt je abonneren via jouw mobiel, laptop, tablet of pc (en het is natuurlijk volkomen gratis) Rechtsonder in het scherm zie je een rood bolletje oplichten. Druk op deze knop en je krijgt dagelijks een signaal dat er een nieuw bericht klaar staat. Heb je je reeds aangemeld, druk dan niet op de knop anders wordt je weer afgemeld… Helaas is het wel zo dat Apple apparatuur niet aan deze berichten dienst mee wil werken.

Skihut Alles voor de Wintersport Banner Groot

SneeuwkettingenWinkel Banner Groot

Instagram Banner

Youtube banner FANtastisch Oostenrijk

Zoek en boek jou wintersport

Dit vind je ook FANtastisch...