Luchthaven Innsbruck weer open op 22 juni 2020

transavia

Luchthaven Innsbruck weer open op 22 juni 2020

De luchthaven Innsbruck is gesloten op 23 maart 2020 vanwege de corona crisis. Na circa 90 dagen is het nieuws bekend gemaakt dat de luchthaven weer opengaat op 22 juni 2020.

De eerst dagen vanaf de opening zal het ook nog wel rustig zijn maar men verwacht steeds meer bedrijvigheid. Er zullen eerst binnenlandse vluchten geprogrammeerd staan tussen Wenen en Innsbruck en omgekeerd. Vanaf begin juli worden er meer vluchten toegelaten.

Op de website van Transavia zien we nog niet dat er op dit moment geboekt kan worden voor juni of juli… maar wie weet kijken wij verkeerd. Positief nieuws is in ieder geval dat vliegveld Innsbruck weer open gaat en het zal vast niet lang duren voordat Transavia ook weer gaat vliegen op deze luchthaven.

Tiroler Tageszeitung

Summit Travel Banner2019-1000x600-2

ChaletsPlus Banner Groot

Wil je nu echt niets missen van de berichtgeving van FANtastisch Oostenrijk?
Abonneer je op onze FANtastische Push berichten. Je kunt je abonneren via jouw mobiel, laptop, tablet of pc (en het is natuurlijk volkomen gratis) Rechtsonder in het scherm zie je een rood bolletje oplichten. Druk op deze knop en je krijgt dagelijks een signaal dat er een nieuw bericht klaar staat. Heb je je reeds aangemeld, druk dan niet op de knop anders wordt je weer afgemeld… Helaas is het wel zo dat Apple apparatuur niet aan deze berichten dienst mee wil werken.

Vrienden van FANtastisch Oostenrijk

Sinds kort hebben we ook een groep geopend op facebook Vrienden van FANtastisch Oostenrijk zodat jullie hier de mooiste en leukste vakantiefoto’s en video’s met elkaar kunnen delen. Elk jaargetijde kun je en mag je laten zien. Vertel er ook iets bij en waar de foto’s en of video is genomen.
Zo genieten we allemaal mee, ook als we er even niet zijn.

Nodig ook vooral je vrienden uit die iets kunnen bijdragen aan deze groep! De Groeten en veel plezier in deze groep!

Banner Chalethuren Oostenrijk

Grote Banner Chalet Bramberg

Zoek en boek jou wintersport

Dit vind je ook FANtastisch...