Magic Lake Show Zell am See 2021

Zell am See Magic Lake Show

© Zell am SeeKaprun Tourismus

Magic Lake Show Zell am See 2021

Vanaf 6 juli tot en met 14 oktober 2021 is er een mooie show te zien op de Zellersee. Dit spektakel begint om 21:30 uur

Elke dinsdag en donderdag is er op de Zeller See een water-, licht-, muziek- & lasershow. Deze show betoverd je zintuigen. Laat je verrassen wanneer licht en water dansen in harmonie met de verschillende thema’s van de show. Je staat aan de oevers van de Zeller See, luistert naar de muziek en ziet het water dansen op de muziek. Laser- en lichtinstallaties zorgen er ook voor dat je  de magie van het meer in Zell am See niet vergeet. De magie van het meer vindt plaats in het muziekpaviljoen op de esplanade. De duur van elke show is ongeveer 20 minuten. Met gratis toegang kun je in de regio Zell am SeeKaprun genieten van een geweldige show die perfect bij de sfeer past op milde zomerdagen!

De thema’s dit jaar:

  • Elke dinsdag : “A night at the Movies”
  • Elke donderdag: “Best of Austria”

Maar kun je er in de avond niet bij zijn dan is er overdag dagelijks ook een show te zien. Tussen 13:00 uur en 18:00 uur is er op elk heel uur een dagshow te zien. Uiteraard met muziek en heel veel water.

PS De show vindt plaats bij bijna alle weersomstandigheden. Sterke wind of onweer verhinderen een optreden omdat de hoogwaterfonteinen worden weggeblazen. Regen is geen probleem.

Zell am See Magic Lake Show

© Zell am SeeKaprun Tourismus


Zell am See Magic Lake Show

© Zell am SeeKaprun Tourismus

Summit Travel banner 2020 1000x600

ChaletsPlus Banner Groot

Oostenrijkse Winkel grote banner

Wil je nu echt niets missen van de berichtgeving van FANtastisch Oostenrijk?
Abonneer je op onze FANtastische Push berichten. Je kunt je abonneren via jouw mobiel, laptop, tablet of pc (en het is natuurlijk volkomen gratis) Rechtsonder in het scherm zie je een rood bolletje oplichten. Druk op deze knop en je krijgt dagelijks een signaal dat er een nieuw bericht klaar staat. Heb je je reeds aangemeld, druk dan niet op de knop anders wordt je weer afgemeld… Helaas is het wel zo dat Apple apparatuur niet aan deze berichten dienst mee wil werken.

Banner van den Berg Wandelschoen op Maat

Zoek en boek jou wintersport

Dit vind je ook FANtastisch...