Maiskogel Kaprun opent ook haar deuren

Maiskogel
Maiskogel februari 2019

Maiskogel Kaprun, vanaf vandaag heeft ook de Maiskogel in Kaprun haar deuren geopend. Vanaf nu is de MK Maiskogelbahn niet alleen bedoelt om naar de gletsjer te komen.

Vrijdag de 13e betekent in dit geval geen ongeluk, de piste is tot in het dal geopend. Niet alle pistes op de familieberg zijn geopend het betreft tot nu toe allen de blauwe 31 en 33, beide pistes zijn alleen via de MK Maiskogelbahn te bereiken.

Vanaf vandaag zijn onderstaande faciliteiten geopend, de MK Maiskogelbahn is dagelijks geopend van 8:30 uur tot 16:00 uur. Het seizoen op de Maiskogel begint dus op de 13e van december, en zal doorlopen tot 13 april 2020.

Liften Pistes Restaurants, berghutten en barren
 MK Maiskogelbahn I 31 Familienabfahrt Maisi Alm
 MK Maiskogelbahn II 33 Schaufelberg Abfahrt Maiskogel Alm Ranch
Jausenstation Unteraigen

Ook is de Maisiflitzer dagelijks geopend tussen 10:00 uur en 17:00 uur, is zeker een aanrader om te doen.

Meer informatie zie hier

Buffy, Bandana verdienen van FANtastisch Oostenrijk?

We hebben een aantal Buffy’s of Bandana’s beschikbaar. Mocht het koud weer zijn tijdens jouw wintersport dan is het dragen van zo’n buffy best comfortabel. Maar wil je er een bandana van maken dan kun je dat ook doen. Maar zo’n Buffy van FANtastisch Oostenrijk kun jij ook krijgen of verdienen. Wil je er eentje bemachtigen, dat kan maar daar moet je wel iets voor doen.

Maak een leuk bericht (max 300 woorden) of verzorg een mooie update vanuit jouw wintersportdorp (uit Oostenrijk) en neem contact met ons op info@fantastischoostenrijk.nl . Voeg nog wat foto’s en of een video toe. Jouw bericht mag overal overgaan. Mooiste lift, afdaling, goed restaurant, skischool etc. Wil je graag zo’n Buff ontvangen dan weet je wat je moet doen… en jouw bericht wordt uiteraard dan ook nog gepubliceerd op FANtastisch Oostenrijk.

Buffy Bandana FANtastisch Oostenrijk

Banner CMP Groot 1200x600

Colada Sport2000 banner

Zoek en boek arrangementen

Zoek & boek jouw bestemming

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Heb jij je al geabonneerd op onze Nieuwsbrief?

Op de hoogte blijven van het nieuws uit Oostenrijk. Abonneer je gratis op onze Nieuwsbrief en je bent als eerste op de hoogte.

* verplicht