Man stort 10 meter naar beneden met Rodel

Söll rodelen

Symbool foto

Man stort 10 meter naar beneden met Rodel. We schreven er van de week nog over of het wellicht handig is om een helm verplicht te stellen ja of nee bij het rodelen. Wekelijks lees je wel berichten van ongelukken op de rodelbahn. Nu gebeurde het in de omgeving van de Thiersee. Daar kwam een 22 jarige op een sneeuwvrij stuk en vloog over de rand van de piste zo’n 10 meter naar beneden.

De ongelukkige rodelaar werd snel geborgen en naar het ziekenhuis gevlogen. De persoon was zwaar gewond.

Dit gebeurde allemaal zondagmiddag. De Oostenrijker was rond 2 uur in de middag op de rodelbahn Kala Alm in Thiersee toen het misging.. Na ongeveer een derde van het parcours gehad te hebben kwam hij op de sneeuwvrij plaats uit en vloog 10 meter naar beneden. Daar bleef hij zwaar gewond liggen.

Of hij met een helm beter uit zou zijn geweest dat weten we niet maar als je gaat rodelen en je hebt een helm toch met het skiën bij je waarom dan ook geen helm meenemen op de rodelbahn. Het is maar een tip.

Söll rodelen

Banner Bluetribe 1200x400

Wil je nu echt niets missen van de berichtgeving van FANtastisch Oostenrijk?
Abonneer je op onze FANtastische Push berichten. Je kunt je abonneren via jouw mobiel, laptop, tablet of pc (en het is natuurlijk volkomen gratis) Rechtsonder in het scherm zie je een rood bolletje oplichten. Druk op deze knop en je krijgt dagelijks een signaal dat er een nieuw bericht klaar staat. Heb je je reeds aangemeld, druk dan niet op de knop anders wordt je weer afgemeld… Helaas is het wel zo dat Apple apparatuur niet aan deze berichten dienst mee wil werken.

Vrienden van FANtastisch Oostenrijk

Sinds kort hebben we ook een groep geopend op facebook Vrienden van FANtastisch Oostenrijk zodat jullie hier de mooiste en leukste vakantiefoto’s en video’s met elkaar kunnen delen. Elk jaargetijde kun je en mag je laten zien. Vertel er ook iets bij en waar de foto’s en of video is genomen.
Zo genieten we allemaal mee, ook als we er even niet zijn.

Nodig ook vooral je vrienden uit die iets kunnen bijdragen aan deze groep! De Groeten en veel plezier in deze groep!

Skihut Alles voor de Wintersport Banner Groot

Zoek en boek jou wintersport

Dit vind je ook FANtastisch...