Man valt vanaf Kitzbüheler Horn

Kitzbühelerhorn

Man valt vanaf Kitzbüheler Horn

Een 75-jarige man wilde zijn vrouw opvangen en stortte zelf vanaf de Kitzbüheler Horn naar beneden. Hij heeft het helaas niet overleeft.

Een 71-jarige vrouw verloor haar evenwicht op de Kitzbüheler Horn en viel. Haar man probeerde haar te vangen en viel ook. Alle hulp kwam te laat voor de man. De 75-jarige man probeerde de vrouw vast te houden. De poging mislukte en beide vielen. De 71-jarige bleef onder de klim in het glibberige terrein liggen terwijl de 75-jarige zo’n 110 meter naar beneden viel.

Getuigen van het ongeval hebben direct de hulpdiensten ingeroepen, waarna twee reddingshelikopters naar de berg vlogen. De gecrashte vrouw is door het team van een van de helikopters geborgen en vervolgens overgevlogen naar het ziekenhuis in St. Johann. Volgens de politie liep ze verwondingen op van onbekende aard.

Hulp van een reddingshelikopter kwam echter te laat voor haar man, hij bezweek op de plaats van het ongeval aan zijn ernstige verwondingen. De overledene werd per politiehelikopter naar het dal gevlogen.

De politie vraagt ​​andere getuigen van het ongeval om de politie-inspectie Kitzbühel te bellen op 059133/7200. In het bijzonder wordt gezocht naar een getuige die het incident heeft gezien en de plaats van het ongeval heeft verlaten nadat hij niet kon helpen.

St johann in Tirol Kitzbühelerhorn

Bron: Tiroler Tageszeitung

Van den Berg Sport wandelschoen op maat

Vrienden van FANtastisch Oostenrijk

Sinds enige tijd hebben we ook een facebookgroep geopend op facebook Vrienden van FANtastisch Oostenrijk zodat jullie hier de mooiste en leukste vakantiefoto’s en video’s met elkaar kunnen delen. Elk jaargetijde kun je en mag je laten zien. Vertel er ook iets bij en waar de foto’s en of video is genomen. Zo genieten we allemaal mee, ook als we er even niet zijn.

Nodig ook vooral je vrienden uit die iets kunnen bijdragen aan deze groep! De Groeten en veel plezier in deze groep!

Zoek en boek arrangementen

Zoek & boek jouw bestemming

Reageer mee via Facebook

Heb jij je al geabonneerd op onze Nieuwsbrief?

Op de hoogte blijven van het nieuws uit Oostenrijk. Abonneer je gratis op onze Nieuwsbrief en je bent als eerste op de hoogte.

* verplicht