Manuel Feller en het Skicircus hebben een samenwerking

 

Manuel Feller en het Skicircus hebben een samenwerking

Manuel Feller

Manuel Feller en het Skicircus hebben een samenwerking, de uit Fieberbunn afkomstige Manuel Feller heeft zich afgelopen jaar behoorlijk in de kijker..geskied. Na de 2e plaats op de WK Skiën (2017 St Moritz) onderdeel slalom is het hard gegaan. Vele commerciële bedrijven willen dan wat met je maar wat zo mooi is?hij blijft zijn eigen omgeving trouw. Met het Skicircus Saalbach Hinterglemm Leogang Fieberbunn is een samenwerking aangegaan.

Vanaf november 2012 doet Manuel Feller mee in de wereldbeker Skiën en valt op vanwege zijn skistijl. Gaat er altijd volledig voor. De laatste tijd, zeker naar het behalen van de zilveren medaille, is hij uitgegroeid tot publiekslieveling in Oostenrijk en is een graag geziene gast in de media.

Manuel Feller is erg blij met de samenwerking met het Skicircus en hoopt ook dat een andere droom gaat uitkomen. De WK in 2023 als dat naar Saalbach zou gaan dan kan hij zo vanuit Fieberbrunn naar de wedstrijd toe?

Wij zelf hebben Manuel Feller 1 keer live gezien en dat was in januari 2017 bij de Hahnenkamm warm up in Westendorf op de Zieplhang?daar werd hij eerste. Hier onder staat nog de video van deze avond.

Summittravel728x90

728x90-Bizztravel

Chaletsplus

 

Zoek & boek

Zoek de perfecte wintersportreis bij onze exclusieve partner Summit Travel
Maak hierboven hiernaast een selectie.

Reageer mee via Facebook

Heb jij je al geabonneerd op onze Nieuwsbrief?

Op de hoogte blijven van het nieuws uit Oostenrijk. Abonneer je gratis op onze Nieuwsbrief en je bent als eerste op de hoogte.

* verplicht