Marcel bericht vanaf de Katschberg Karinthië

Winterdienst

Marcel bericht vanaf de Katschberg Karinthië

Marcel is geëmigreerd met de familie naar Lieserbrucke en had nu ook eens eindelijk de tijd om naar een skigebied te gaan. Er is gekozen om te gaan skien op de Katschberg. Maar voordat hij daar aan kwam moest er eerst een prachtig stukje worden gereden naar dit gebied. De autowegen waren stil en wat een schoonheid.

Autobahn besneeuwd

Marcel is daar ook zeker live gegaan op facebook en heeft een video update gemaakt zodat we in deze tijden toch mee kunnen genieten wat er toch in Oostenrijk gebeurd. Benieuwd naar deze update, de update staat hier onder.

We gaan de komende tijd vast meer updates krijgen en hou ook zeker facebook in de gaten waar wat live updates vandaag komen.

Katschberg

Katschberg

Summit Travel banner 2020 1000x600

ChaletsPlus Banner Groot

Buffy FANtastisch Oostenrijk

Buffy FANtastisch Oostenrijk… wellicht iets voor jou. De buffy(s) zijn weer te bestellen. We hebben weer een partij binnen gekregen maar let op! Op = Op. Wees er dus snel bij.

Voor een vriendenprijs van € 7,95 per buffy kunnen we deze versturen. Verzendkosten, transactiekosten is inclusief voor Nederlandse verzending. Indien we de buffy’s dienen te versturen naar België dan komt daar nog een kleine bijdrage bij. Je kunt deze buffy’s bestellen op de website van FANtastisch Oostenrijk.

Skihut Alles voor de Wintersport Banner Groot

Instagram Banner

Wil je nu echt niets missen van de berichtgeving van FANtastisch Oostenrijk?
Abonneer je op onze FANtastische Push berichten. Je kunt je abonneren via jouw mobiel, laptop, tablet of pc (en het is natuurlijk volkomen gratis) Rechtsonder in het scherm zie je een rood bolletje oplichten. Druk op deze knop en je krijgt dagelijks een signaal dat er een nieuw bericht klaar staat. Heb je je reeds aangemeld, druk dan niet op de knop anders wordt je weer afgemeld… Helaas is het wel zo dat Apple apparatuur niet aan deze berichten dienst mee wil werken.

Youtube banner FANtastisch Oostenrijk

Zoek en boek arrangementen

Zoek & boek jouw bestemming

Reageer mee via Facebook

Heb jij je al geabonneerd op onze Nieuwsbrief?

Op de hoogte blijven van het nieuws uit Oostenrijk. Abonneer je gratis op onze Nieuwsbrief en je bent als eerste op de hoogte.

* verplicht