Marcel Hirscher afwezig in seizoen 2019/20?

© GEPA PICTURES/RED BULL CONTENT POOL

De lijst met Oostenrijkse deelnemers aan het seizoen 2019/2020 alpine skiseizoen is op twitter bekend gemaakt, de grote afwezige op deze lijst is Marcel Hirscher die twijfelt of hij wel door wil gaan.

De Oostenrijkse skibond meldt op twitter dat Hirscher wel in de ploeg zit maar nog niet heeft besloten of hij het komend seizoen zal starten. Dit zwengelt het gerucht meer en meer aan dat hij de ski’s aan de wilgen gaat hangen. Hirscher draait al 10 jaar mee en dit is niet in de koude kleren gaan zitten, eind van het afgelopen seizoen was hij vermoeid en wil eerst zien hoe hij de zomer in gaat.

ist im Kader, aber er hat sich noch nicht entschieden, ob er auch in der kommenden Saison an den Start gehen wird.

Stoppen

Hirscher liep al met de gedachte om eind vorig seizoen te stoppen, het was volgens hem een extraatje. Vooral de gekte om het skiën heen ervaart Hirscher als vervelend, en dit wordt volgens hem alleen maar erger. Mocht hij alsnog beslissen om te stoppen verliest de skiwereld weer een grote naam. Afgelopen seizoen moesten wij al afscheid nemen van Felix Neureuther, Aksel Lund Svindal en Lindsey Vonn. Overigens heeft Neureuther al laten weten dat Hirscher wat hem betreft door moet gaan, maar die beslissing ligt bij Hirscher.

Meer informatie is hier te vinden.

Summit Travel

Instagram Banner

Zoek en boek jou wintersport

Dit vind je ook FANtastisch...