Marcel Hirscher begint eigen skimerk Van Deer

van deer ski

Eerste collectie van Deer ©vandeer.ski

Marcel Hirscher begint eigen skimerk. Met het merk Van Deer zal Hirscher en partner de markt betreden.

In een persconferentie dat op Youtube en Facebook te volgen was kwam dan eindelijk het hoge woord eruit.  Ver van te voren deze maand was aangegeven dat Marcel Hirscher een persconferentie zou gaan geven. Het onderwerp werd niet bekend gemaakt.

Het zal niet een de terugkomst zijn op de skipiste maar wel het begin van het merk Van Deer.

De naam is een verwijzing naar zijn naam met een knipoog naar zijn Nederlandse achtergrond, met dit merk richt het bedrijf op alle aspecten van de skisport. Van is natuurlijk Von in het Duits en Hirscher heeft vast wat met het woord Hert te maken en dat is een vertaling in het Engels naar Deer. Dan is de naam ook weer verklaard.

Hieronder de video waar eea bekend wordt gemaakt. 

(4) Facebook Live | Facebook

Handmade

Alle ski’s zijn handmade en worden in Oostenrijk (Salzburg) met de beste materialen gemaakt. Alle ski’s worden ontwikkeld, gebouwd, getest en afgesteld met dezelfde know-how, nauwgezetheid en obsessieve drang naar perfectie die Marcel Hirscher hielp te worden wie hij nu is: de grootste alpineskiër van onze tijd.

Waar te koop

De ski’s zijn in Oostenrijk alleen te koop via Bründl Sports maar voor ons Nederlanders niet getreurd. Hirscher is ook half Nederlands en hebben wij het geluk dat Nederland voorlopig de enige plek buiten Oostenrijk is waar men een paar Van Deer ski’s kunt kopen.

Alle informatie is te vinden op vandeer.ski, en alle verkooppunten is hier te vinden.

Chaletnl-banner-900x600

Wil je nu echt niets missen van de berichtgeving van FANtastisch Oostenrijk?
Abonneer je op onze FANtastische Push berichten. Je kunt je abonneren via jouw mobiel, laptop, tablet of pc (en het is natuurlijk volkomen gratis) Rechtsonder in het scherm zie je een rood bolletje oplichten. Druk op deze knop en je krijgt dagelijks een signaal dat er een nieuw bericht klaar staat. Heb je je reeds aangemeld, druk dan niet op de knop anders wordt je weer afgemeld… Helaas is het wel zo dat Apple apparatuur niet aan deze berichten dienst mee wil werken.

Summit Travel banner 2020 1000x600

ChaletsPlus Banner Groot

Zoek en boek jou wintersport

Dit vind je ook FANtastisch...