Marcel Hirscher flikt het weer, Record nu in handen

Marcel Hirscher Herman Maier

Marcel Hirscher en Herman Maier foto facebook @marcel.hirscher.holland

Marcel Hirscher heeft het weer geflikt. Wederom een wereldbeker rennen gewonnen (reuzenslalom) Dit keer in Garmisch Partenkirchen.

Het was weer de 55e zege in het wereldbekercircus. Daarmee is hij de leider in Oostenrijk. Niemand heeft zoveel zeges aan de kar gebonden (in Oostenrijk) Afgelopen week in Schladming kwam Marcel op geljke hoogte met Herman Maier (54 zeges)

Direkt na deze zege heeft Herman hem gefeliciteerd en gelijk daarover heen dat hij het record heel scherp gaat zetten. Dat is wat Herman Maier niet was gegeven. Wellicht herinneren jullie allemaal nog het vreselijke ongeluk dat Herman Maier heeft gehad toen hij met een Motorfiets op weg was en een weggebruiker hem totaal over het hoofd heeft gezien. Een lange revalidatie was zijn lot en heeft niet meer zo gedomineerd als dat wij gewend waren. Dit heeft Herman vele olympische medailles gekost en natuurlijk wereldbeker overwinningen.

Maar even terug naar het heden. Marcel Hirscher is op weg naar een FANtastische Olympische spelen. We hopen zeker dat dit uit gaat komen. De Olympische Spelen is een ander verhaal. De tijdklok staat op nul en iedereen kan winnen. Resultaten uit het verleden…..

Manuel Feller

Manuel hier nog bij het onderteken van een contract met het Skicircus

Maar Oostenrijk heeft ook nog een andere skiër die hoge ogen kan gaan gooien. Mario Feller uit Fieberbrunn. Die werd vandaag 2e. Wie weet wat hij gaat doen op de OS. Wij zijn benieuwd jullie ook?

Ps de huiskamer vraag. Wie heeft de meeste wereldbeker overwinningen Een klein tipje. Hij komt uit Zweden. Lindsey Vonn zit er nog maar een paar zeges achter…

Summit Travel

Zoek en boek jou wintersport

Dit vind je ook FANtastisch...