Marcel Hirscher op de Streif, FANtastische beelden!

Hahnenkamm Hausbergkante

Marcel Hirscher op de Streif, FANtastische beelden!. Er waren geruchten en toen kwam opeens de bevestiging. Afgelopen weekend stond Marcel Hirscher in het starthuis bij de Hahnenkamrennen. Nog nooit is er volgens ons zoveel aandacht geweest voor een zogenaamde “vorläufer”

De Hahnenkammrennen is toch wel een evenement waar je bij wil en een keer moet zijn. Helaas was dat voor de afgelopen editie wat moeizaam omdat er maar 1000 toeschouwers aanwezig mochten zijn.

Maar om als atleet de mogelijkheid te hebben om hier (de streif) vanaf te kunnen is voor vele skiërs een droom. Zo ook voor Marcel Hirscher die de race als slalomexpert twee keer gewonnen heeft. Maar nooit kwam hij tijdens de bekende afdaling op de Streif in wedstrijdverband naar beneden (wellicht wel met de combinatie)

Alle resultaten van Marcel Hirscher tijdens de Hahnenkammrennen zijn hier te bekijken.

Maar er is ook een super gave video gemaakt van zijn tripje op de Streif. Bekijk de video maar eens.

Van Deer

Nadat Marcel Hirscher is gestopt als professioneel sporter heeft hij lang kunnen nadenken. Uiteindelijk besloot hij om al zijn ervaringen te stoppen in zijn eigen skimerk Van Deer. Onder het motto ‘WHEN PERFECTION BECOMES OBSESSION MAGICAL THINGS ARISE’ komt dit jaar de eerste ski op de markt die handgemaakt worden in Mittersill Pingzau. Er zullen straks 15 modellen op de markt komen in een prijsklasse van €500 tot €1100 en zijn tot nu toe alleen in Oostenrijk en Nederland te koop.

De naam van het bedrijf is een verwijzing naar zijn naam met een knipoog naar zijn Nederlandse achtergrond. Van is natuurlijk Von in het Duits en Hirscher heeft vast wat met het woord Hert te maken en dat is een vertaling in het Engels naar Deer.

Tip bekijk ook de docu van de Streif op RedBull.com.

Chaletnl-banner-900x600

Wil je nu echt niets missen van de berichtgeving van FANtastisch Oostenrijk?
Abonneer je op onze FANtastische Push berichten. Je kunt je abonneren via jouw mobiel, laptop, tablet of pc (en het is natuurlijk volkomen gratis) Rechtsonder in het scherm zie je een rood bolletje oplichten. Druk op deze knop en je krijgt dagelijks een signaal dat er een nieuw bericht klaar staat. Heb je je reeds aangemeld, druk dan niet op de knop anders wordt je weer afgemeld… Helaas is het wel zo dat Apple apparatuur niet aan deze berichten dienst mee wil werken.

Summit Travel banner 2020 1000x600

ChaletsPlus Banner Groot

Zoek en boek jou wintersport

Dit vind je ook FANtastisch...