Marcel Hirscher zet hij een punt achter zijn carrière?

© GEPA PICTURES/RED BULL CONTENT POOL

De geruchten zijn er al een tijdje maar zet Marcel Hirscher nu toch een punt achter zijn imposante carrière. Eerder dit jaar werd al besloten dat Marcel Hirscher wel opgenomen werd in de Oostenrijkse ploeg maar het was toen al niet zeker of hij het komende seizoen zal gaan starten.

De geruchten dat hij zijn ski’s aan de wilgen zou gaan hangen worden sterker, in een verklaring meldt Hirscher dat hij nog niks heeft besloten. Er was een persconferentie georganiseerd waarin Hirscher uit de doeken zou doen wat zijn toekomst is, maar deze persconferentie is uitgesteld. Hij wil eerst weer op de ski’s staan voordat hij een beslissing maakt. Hirscher draait al 10 jaar mee en dit is niet in de koude kleren gaan zitten. Eind van het afgelopen seizoen was hij vermoeid en wil eerst zien hoe hij de zomer in gaat.

Stoppen

Hirscher liep al met de gedachte om eind vorig seizoen te stoppen. Vooral de gekte om het skiën heen ervaart Hirscher als vervelend en dit wordt volgens hem alleen maar erger. Mocht hij alsnog beslissen om te stoppen verliest de skiwereld weer een grote naam. Afgelopen seizoen moesten wij al afscheid nemen van Felix Neureuther, Aksel Lund Svindal en Lindsey Vonn. Overigens heeft Neureuther al laten weten dat Hirscher wat hem betreft door moet gaan, maar die beslissing ligt bij Hirscher.

Verklaring Marcel `Hirscher

Verklaring Marcel Hirscher

Bron

Summit Travel Banner2019-1000x600-2

ChaletsPlus Banner Groot

Zoek en boek jou wintersport

Dit vind je ook FANtastisch...