Maria Alm een ingezonden stuk

Maria Alm Lia Behr

We kregen van Lia Behr een leuk ingezonden stukje binnen en we hebben de indruk dat Lia heel graag in Maria Alm zit

Mijn vaste wintersport plaats beleef ik in Maria Alm…Ik hou van dit dorp ik kom er al jaren…voel me weer thuiskomen als ik als wintersport fan weer op de latten sta. Maria alm een klein dorp dat zo in een Anton Piek schilderij geschilderd kan worden

Het heeft een warme uitstraling en er heerst gemoedelijkheid, rust omdat het niet zo toeristisch is. Het dorp dat in het dal ligt op 802 meter tussen de bergen en massale rotsen kortom het is er fantastisch. In het gebied van Hochkönig tref je 120 km ski-avontuur aan, machtig mooi met vele afdalingen in paadjes tussen de bomen en boven op de bergen een panorama van uitzichten…

Maria Alm

Ik zou hier willen wonen en hele dagen genieten….ik ben zo’n gek die loopt te janken als het weekje er weer op zit…en terug moet naar huis…. en altijd weer denkt… tot volgend jaar Maria Alm. Als het najaar begint krijg ik al de kriebels… als er sneeuw valt in november wordt ik al onrustig…. dat weekje is ook veel te kort.. maar dat plan ik zo in omdat ik huisdieren heb en die wil ik niet langer dan een week thuis laten. Mocht ik ooit iets winnen…dag Nederland en hallo Maria Alm nu blijf ik hier….voor altijd.

Groetjes Lia Behr een wintersportgek uit Middelburg

Maria Alm Lia Behr

Maria Alm

Maria Alm Lia Behr

Summit Travel banner 2020 1000x600

ChaletsPlus Banner Groot

Wil je nu echt niets missen van de berichtgeving van FANtastisch Oostenrijk?
Abonneer je op onze FANtastische Push berichten. Je kunt je abonneren via jouw mobiel, laptop, tablet of pc (en het is natuurlijk volkomen gratis) Rechtsonder in het scherm zie je een rood bolletje oplichten. Druk op deze knop en je krijgt dagelijks een signaal dat er een nieuw bericht klaar staat. Heb je je reeds aangemeld, druk dan niet op de knop anders wordt je weer afgemeld… Helaas is het wel zo dat Apple apparatuur niet aan deze berichten dienst mee wil werken.

Instagram Banner

Youtube banner FANtastisch Oostenrijk

Zoek en boek arrangementen

Zoek & boek jouw bestemming

Reageer mee via Facebook

Heb jij je al geabonneerd op onze Nieuwsbrief?

Op de hoogte blijven van het nieuws uit Oostenrijk. Abonneer je gratis op onze Nieuwsbrief en je bent als eerste op de hoogte.

* verplicht