Maria Alm en de Königstour Bart de Boer bericht

Hoch König Maria Alm

Maria Alm en de Königstour Bart de Boer bericht

We kregen een ingezonden stukje, foto’s en een video van Bart de Boer die vakantie aan het vieren is rondom Maria Alm

Wil je alles zien wat het mooie Hoch könig te bieden heeft? Ski dan de köningstour, een tour van 35 km die begint in Maria Alm of Mühlbach waar je een hele dag zoet mee bent. Je eindigt de tour waar je begonnen bent. Begin ‘s ochtends en lunch bij 1 van de vele restaurants die je tijdens de tour tegen komt. Een goed restaurant is bijvoorbeeld Karbachalm met o.a. Heerlijke hamburgers, zie foto’s. Een uitdagende tour met veel verschillende pistes.

Hoch König Maria Alm eten

Hieronder de video die Bart heeft gemaakt.

Hoch König Maria Alm

Hoch König Maria Alm

Hoch König Maria Alm

Oostenrijkse Winkel grote banner

Wil je nu echt niets missen van de berichtgeving van FANtastisch Oostenrijk?

Iedere dag als eerste geïnformeerd worden over het weer, video’s, updates en alles wat het leuk maakt in de Oostenrijkse Alpen, abonneer je dan op onze FANtastische Push berichten. Je kunt je abonneren via jouw mobiel, laptop, tablet of pc (en het is natuurlijk volkomen gratis) Linksonder in het scherm zie je een rood bolletje oplichten. Druk op deze knop en je krijgt dagelijks een signaal dat er een nieuw bericht klaar staat. Helaas is het wel zo dat de Apple apparatuur niet aan deze berichtendienst mee wil werken.

skioutlet 2022 grote banner

Vrienden van FANtastisch Oostenrijk

FANtastisch Oostenrijk heeft twee facebook pagina’s. Één daarvan is special voor jullie gemaakt. Op de facebookgroep Vrienden van FANtastisch Oostenrijk kunnen jullie de mooiste en leukste vakantiefoto’s en video’s met elkaar kunnen delen. Heb je leuke plaatjes deel die dan en het lidmaatschap van deze groep is uiteraard GRATIS.

Elk jaargetijde kun je en mag je laten zien. Vertel er ook iets bij en waar de foto en of video is genomen. Zo genieten we allemaal mee, ook als we er even niet zijn.

Nodig ook vooral je vrienden uit die iets kunnen bijdragen aan deze groep! De Groeten en veel plezier in deze groep!

Zoek en boek je wintersport

Dit vind je ook FANtastisch...

×